Kicsoda Heiko Maas?

0
416

Az MTI délelőtt hírében Heiko Maas német belügyminiszter szavait idézi. A távirati iroda által baloldalinak és belügyminiszternek nevezett politikus arról beszél, hogy akár meg is vonhatják Magyarországtól a pénzügyi támogatást, amennyiben nem hajtja végre a bíróság kvótaperben hozott ítéletét.

Délutánra kiderült, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter válaszolt Heiko Maas német igazságügyi miniszter szavaira.

Az ember, főleg, ha hétvégén is dolgozik, csak kapkodja a fejét. Hogy mi is Heiko Maas valódi titulusa? A belügyekért felel, mint idehaza Pintér Sándor, vagy az igazságügyekért, mint minálunk Trócsányi László.

Nem lehet kizárni persze azt sem, hogy a német kormányban két Heiko Maas van: az egyikük belügyminiszter, a másik igazságügyi miniszter.

És még az is elképzelhető, hogy Heiko Maas délelőtt még valóban belügyminiszterként dolgozott, de délutánra kinevezték igazságügyi miniszterré.

Legyenek nagyon óvatosak, mert minden megtörténhet!

P.s.: A Fidesz frakció közleményében nemes egyszerűséggel csak baloldali politikusnak nevezi Heiko Maas-t.

P.s.2.: 17.28-kor felszállt a fehér füst, az MTI kiadott egy javítást. Eszerint Heiko Maas igazságügyi miniszter.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .