Csoportos nemi erőszakért 9 évet kapott brazil futballsztár

0
278

A ma 33 éves Robinho társaival együtt megerőszakolt egy 22 éves albán lányt Milano egyik éjszakai mutatójában. A futballista ugyan tagadja, hogy négy évvel ezelőtt a milánói éjszakában részt vett volna a csoportos nemi erőszakban, de a bírósági ítélet szerint ő is bűnös. Kilenc éves börtönbüntetéssel sújtották.

A brazil sztár, aki jelenleg Kínában játszik, azonnal közölte, hogy fellebbez. Továbbra is tagadja, hogy részt vett volna a csoportos nemi erőszakban.

Robinho, aki a Real Madridban kezdte európai pályafutását majd a Manchester City-nél folytatta, mindig is nagy éjszakai életet élt. Sokan ezzel magyarázzák, hogy

káprázatos tehetsége ellenére nem futott be képességeihez méltó karriert.

Brazíliában azonban szupersztárnak számít, ezt igazolja, hogy 99-szer volt válogatott. Négy évvel ezelőtt az AC Milan játékosaként társaival bulizott egy éjszakai mutatóban. Megismerkedtek egy 22 éves albán lánnyal, akit azután csoportosan megerőszakoltak. A bíróság 60 ezer eurós kártérítést ítélt meg az albán lánynak.

Robinho fellebbezésekkel még évekig elhúzhatja a pert, de meg is egyezhet az áldozattal peren kívül. Addig pedig nyugodtan focizhat Kínában, mert a kiadatás veszélye csak akkor fenyegeti, ha a legfelső bíróság mondja ki a bűnösségét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .