Kezdőlap Címkék UFO

Címke: UFO

Tudta? Jönnek a migráncs UFO-k!

A földönkívüliek már a spájzban vannak, egyszer már el is rabolták a magyar kormány egyik vezető biztonságpolitikai szakértőjét. Meg kell védeni a magyar embereket az UFO-któl!

Az biztos, hogy a földönkívüliek – akik nyilván nem keresztények és a rovásírást sem ismerik – minden áron Magyarországra akarnak betelepedni. Elvégre Magyarország mindenkinél jobban teljesít, itt van a Kánaán, nem a hanyatló Nyugaton. Ráadásul a Föld szív-csakrája is itt van nálunk, a Pilisben.

Szerencsére Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője – aki a köztévében meg a TV2-n szokta magyarázni, milyen veszélyesek a migráncsok – már kiismerhette őket, hiszen saját bevallása szerint több alkalommal is elrabolták, megvizsgáltak, megdolgozták a földönkívüliek. Nyilván rájött ő is a megoldásra, ami ismerve az előzményeket, olyan mint Kolumbusz tojása.

Pengés szögesdrótot kell építeni a fejünk fölé is

Elvégre az UFO-k nem Szerbia felől jönnek, hanem az égből akarnak leszállni. Ezt a fontos munkát bizonyára rábízhatjuk majd Mészáros Lőrinc valamely cégére. Habony Árpi meg készítheti nekik a kék plakátokat, népszavazást is lehet tartani, hogy megüzenjük Brüsszelnek, no meg Sorosnak és a Norvégoknak: nem kérünk a földönkívüliekből!

Egy baj van csak, ez most jutott eszembe és fogalmam sincs, mi a véleménye erről a biztonságpolitikai szakértőnek, egyáltalán mi következik ebből. Az igazi, nagyon magyar magyarok is UFO-k! Elvégre a Szíriuszról származnak…

Egyre több az UFO a kormánymédiában

Kutatások igazolják, hogy az összeesküvés-elméletek vonzzák egymást, vagyis, ahol egyféle megjelenik, ott hamarosan előkerül a többi is. A kormánypropaganda a Soros György által irányított világ-összeesküvéstől már el is jutott az UFO-kig.

Visszatérő olvasóink bizonyára tudják, hogy munkánkhoz hozzátartozik a kormány holdudvarába tartozó különböző propagandatermékek szemlézése is. Ennek során érdekes jelenségre figyeltünk fel: kezdenek elszaporodni az UFO-k az alternatív valóságban.

Némileg talán meglepő módon,

a legtöbb, UFO-kkal foglalkozó írás az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Délmagyar oldalán található.

Ott például írnak arról, hogy „háromszög alakú ufót filmeztek munkába menet” – itt még óvatosak, mert azt írják: „hogy földönkívüli eredetű-e, az kérdéses, mindenesetre azonosítatlan és furcsa.”

Egy másik cikkben arról írnak, hogy „Ufót filmeztek egy helikopterről”, de van olyan is, amelyik szerint „Óriási ufót láttak a Fülöp-szigeteknél”. A legmesszebb talán abban az írásban mennek, amelynek már a címe is sokatmondó: „Álcázott ufót buktattak le egy utasszállító repülőgépről”. Itt

teljes komolysággal fejtegetik, hogy nem biztos, hogy korong alakú a földönkívüliek gépe.

A mű forrása egyébként nem más, mint egy bizonyos Napiufó című weboldal.

Az már talán kevésbé meglepő, hogy a kormányközeli bulvárlapokban is bőven találni UFO-kat. A Borsnál például az „Igaz lenne? Lopakodó UFO-t fotózott egy férfi” című írásban arról van szó, egy amerikai férfi feltett egy fényképet a Facebookra, amely szerinte űrhajót ábrázol, méghozzá a Bors szerint olyat, amely „hasonló lehet az idegenek TR-3B-nak elnevezett, háromszög alakú lopakodó űrhajójához, mellyel a föld lakói után kémkednek” (igen, ez szó szerint így szerepel az írásban).

Sőt, a Bors egy másik írása azt az összeesküvés-elméletet fejtegeti, miszerint „A nagyhatalmak régóta tudnak a földönkívüliek létezéséről”. Ilyen,

komolyan gondolt mondatok szerepelnek a műben:

„ki gondolná, hogy a fekete csuhás, csuklyás, vagy épp álarcos alakok már évszázadokkal ezelőtt is felbukkantak a paranormális események helyszínein, hogy a szemtanúkkal elfeledtessék mindazt, amit láttak?”

Vagy épp ilyenek: „A sokat emlegetett film számos oroszországi és amerikai ufó- esetet tárgyal. Feltárja a roswelli ufóbalesetet, számos földönkívüli emberrablást, és az ufók által leállított nukleáris fegyverek témáját is. A dokumentumfilm megvizsgálja a Földön létrehozott idegen bázisokat, amelyek katonailag ellenőrzött területeken létesültek a Pentagon tudtával. Taglalja Eisenhower elnök földönkívüliekkel való találkozását, ahol megállapodás született földi erőforrások fejében az Egyesült Államoknak átadott fejlett technológiáról.”

Nem sokkal marad el ettől a Ripost sem.

Ott a „Tá­mad­nak az ufók: fé­lel­me­tes, vil­ló­dzó fé­nye­ket videóz­tak az égen” című írásban még próbálnak normális magyarázatot találni bizonyos fényekre: „Többen angyali lények csatájára, esetleg ufók összecsapására tippeltek. De alighanem egyik sem. A stroboszkópszerűen villogó fények inkább valamiféle energiakisülésnek tűnnek.”

A „Ti­tok­za­tos ész­le­lé­sek: vissza­tartja a kor­mány az ufó­ak­tá­kat” címet viselő mű viszont már közel annyira elborult, mint a Bors fenti írása. Eszerint ugyanis „Ha­di­ti­tok­ként őrzi a brit vé­delmi minisz­té­rium az el­múlt évek három leg­fon­to­sabb ufóész­le­lé­sét, és nem lehet tudni, mi ennek az oka”. Igaz, még itt is megemlítik, hogy „a legtöbb ufómegfigyelés egyszerű tévedés”, de néhánnyal kapcsolatban már azt írják: „arra nincs bizonyíték, hogy földönkívüliekről van szó, de az ellenkezője sem zárható ki”.

A Riposttal egybenőtt Faktoron is bőven találni hasonló írásokat: „Mi folyik itt? Anomáliák, UFO-k és idegen építmények a Holdon”, „UFO ütközött egy repülővel Szibéria felett… eltűnt a gép orra!” Ez utóbbiban olyan mondatok is megjelenhettek, hogy „Egy UFO-szakértő szerint ezeknek az eseteknek nemzetbiztonsági kérdéssé kell válniuk. Csak idő kérdése, hogy súlyos katasztrófa történjen…”

Ha valaki azt gondolná, a magukat komolynak tartó portálokon nem találni ilyen írásokat, téved. Például

az Origón sem csak rasszista uszítást vagy politikai álhíreket lehet találni.

A „Titkolják, miért szálltak meg az FBI emberei egy csillagvizsgálót” című írásban például fontosnak tartották megemlíteni, hogy az „mindössze 200 kilométerre fekszik az 1947-es legendás roswelli ufószerencsétlenség helyszínétől”.

A „Tudósok is látták az ufókat, de ők se tudták megfejteni a rejtélyt” műnek már a címe is sokatmondó. Itt is megjelenik, hogy „az ufóészlelések legnagyobb része természetes jelenségekre vezethetők vissza, akad azonban néhány eset, amire nincs elfogadható magyarázat”, vagy hogy „ahogy arról több száz texasi lakos meg van győződve: valamit bizony láttak azon a furcsa nyáron, amit valószínűleg soha nem fognak elfelejteni”.

Vagyis nyugodtan kijelenthető, hogy a magyar kormánypropagandában már nem csak a különböző politikai, elsősorban Soros Györggyel kapcsolatos összeesküvés-elméletek jelennek meg. Ennek is megvan persze a szociálpszichológiai oka. Ahogy nemrég Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója, az ELTE PPK adjunktusa a Független Hírügynökségnek fogalmazott: „egy rendkívül veszélyes eleme ennek az álhírekre és összeesküvés-elméletekre épülő birodalomnak, hogy kutatások is bizonyítják: a különböző összeesküvés-elméletek összefüggenek. Ezeken az oldalakon

az ezoterikus, tudományellenes, nem politikai tartalmú hülyeség is megjelenik.”

Krekó Péter ugyan a leghírhedtebb álhíroldalról, a nemrég minden közösségi platformról kitiltott InfoWarsról beszélt, amikor ezt mondta, de ez általánosságban is igaz. Ahogy fogalmazott: „Az összeesküvés-elméleti világnézet ugyanis összefügg: a politikai összeesküvés-elmélet az oltásellenességgel például.”

Erre egyébként jó példa a magyarhoz hasonló módon álhíreket terjesztő olasz kormány esete: ott már megszavazták, hogy ne legyen kötelező a gyerekek tíz betegség elleni kötelező védőoltása. De azt is fel lehet idézni, hogy tavaly nyáron a Ripost és a Tények képes volt azt harsogni, hogy valójában a naptej okoz bőrrákot.

Krekó Péter egyébként az idézett interjúban azt mondta:

„Egy idő után ennek nem lehet megálljt parancsolni. Jönnek az ufók, a belénk ültetett mikrochipek, a chemtrail.”

Az UFO-kig a magyar kormánymédia már el is jutott.

Bréking nyúz, augusztus 17. – Tudósítás a másik valóságból

0

Főleg Heller Ágnessel foglalkozik a kormánypropaganda, de azért jut hely egy kis „sorosozásnak” és „genderezésnek” is. Az Origón pedig a politikai tartalmú összeesküvés-elméletek után megjelentek az ufók is.

Heller Ágnes
MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

A Magyar Idők szerint „beárazta” Heller Ágnest a kormányszóvivő

„Heller Ágnes egy öreg, bigott kommunista – kezelte a helyi értékén a bolsevik filozófust Kovács Zoltán. (…)

Már nincs Gyurcsány-kormány, megszűnt a többek között Heller ökológiai lábnyomának tekinthető SZDSZ is, és a filozófusnő legnagyobb bánatára nem sikerült Vonával sem leváltatni Orbán Viktort és kormányát.

Ettől persze számára Orbán a zsarnok, és még véletlenül sem Rákosi Mátyás, vagy Kádár János, akiknek vezetése alatt lubickolhatott a tudományos tevékenységben a lukácsista gondolkodó.

Heller Ágnes egy öreg, bigott kommunista. Ennyi és nem több.”

A Pesti Srácok szerint Kovács Zoltán „lelki fájást” okozott „a haladó oldal kommunistáinak”

„A marxista filozófus a jól ismert paneleket szórta ki a magyar miniszterelnökről, amelyeket nyolc éve szünet nélkül hallunk és olvasunk a köztársaságért, a sajtószabadságért meg a fékek és ellensúlyok rendszeréért aggódó haladóktól. A kormányszóvivő is valós helyén kezelte tehát az ügyet, és nem kerített túl nagy feneket a reakciónak. (…)

Heller Ágnesről ugyanakkor már számtalanszor kiderült, hogy megtestesíti mindazt, amit a kommunizmusban és a kommunistákban utálni lehet. Sőt nemcsak megtestesíti, hanem élénk közéleti szerepvállalásának hála, rendszeresen emlékezteti is erre az embereket. Ráadásul sokak örömforrása, hogy Heller Ágnes 2010 óta nagyságrendekkel jobban szenved, mint Kádár alatt, pedig most senki sem bántja.”

A Figyelő szerint persze Soros György miatt alapít pártot a Migration Aid

„A Migration Aid párttá alakulása mögött nem csupán az adóelkerülés, hanem a politikai haszonszerzés is közrejátszhat, hiszen a magyar ellenzék romokban hever. Az eddig álcivil szervezet most nyíltan pártpolitizálásba kezd, amivel alátámasztják a magyar kormány állításait, miszerint ezek a szervezetek politikai nyomásgyakorlással szeretnék érvényesíteni Soros György érdekeit és bevándorláspárti álláspontjukat.”

Az Echo TV-n a társadalmi nemek tudományáról vitáztak, az Origo idézi is

„G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója, a 888.hu főszerkesztője elmondta: akik a gender studies képviselet mezében lépnek fel, politikát akarnak csinálni, ehhez keresnek világnézeti támaszt. Hozzátette: a kormány is ezt teszi, elmondja, mit gondol bizonyos világnézetekről.

„Jól látszik, a gender szak mögött nem állnak tömegek.” Szerinte az egész szak a politikai szándék elleplezésére szolgál, egyfajta eszköz a liberálisok kezében a saját érdekeik alátámasztásában. Úgy látszik, a liberális érdekek kifejtése tudománynak nevezhető, de egyetemi keretek között a konzervatív nézetek kifejtéséből botrány lenne – mondta.”

És az Origón az ufók is megjelentek

„Azon a kellemes texasi éjszakán úgy este 21:20 körül az egyetemi kutatók egy másik világot pillantottak meg a végtelen égbolton: körülbelül 15-20 darab, V-alakú formát, amely kékeszöld színben világított és nagy sebességgel repült el a fejük fölött. (…)

„Több mint hatvan év elteltével a fények misztériuma több lubbocki lakos emlékében még mindig elevenen él, és ma is országszerte elkápráztatja a misztikus jelenségek kutatóit” – nyilatkozta dr. Monte L. Monroe, a Texasi Műszaki Egyetem délnyugati gyűjteményének levéltárosa a Texas Highways magazinnak. (…)

Monroe szerint a professzorok és más tanúk az eset után gyorsan belefáradtak abba, hogy magyarázatokat keressenek, és az sem véletlen, hogy az 1970-es években már nem adtak több interjút. Carl Hart Jr., a fotós negyven évvel később azt állította, hogy fogalma sem volt arról, hogy mit fotózott azon a forró augusztusi éjszakán. Ám ahogy arról több száz texasi lakos meg van győződve: valamit bizony láttak azon a furcsa nyáron, amit valószínűleg soha nem fognak elfelejteni.”

Az emberszínű

Van az a határ, illetve kéne, hogy legyen, amikor nem kerülnek fel a Facebookra olyan plakátok, hogy apuka és anyuka fehér árja, a kisfiú mellé oda van írva, hogy „nem operáltatta át magát”, a fiatalok mellé pedig az, hogy „azonos rasszú fiatalok ismerkednek.” Normális országban az ilyet büntetik, még akkor is, ha pár szélsőséges posztolja, és nem a kormánypropaganda része.

Egy idős férfi, aki már csak volt ismerősöm fent nevezett közösségi oldalon, állandóan dühös volt a koreai posztjaimat olvasván, és kényszert érzett, hogy vitatkozzon, később már arra is, hogy szimplán csak bántson.
Ő írta, hogy mondhatok én bármit, Koreában nincs demokrácia, és pár csebal irányítja a politikát, viszont kormánypropaganda az van bőven.
Írta ezt Magyarországról…egy cseppet vicces volt, később azt gondoltam, hogy szegény, neki is kell valami stressz labda, akibe bele lehet rúgni, aztán meg már azt, hogy rugdaljon mást, és letiltottam. Nem is lényeges, tulajdonképpen egy rendes ember valószínűleg, csak nem tud mit kezdeni a frusztrációjával, ami ott éri.

Később jöttek az ismerőseim a videóval, hogy szüljetek még magyarokat, mert ha nem, akkor majd jönnek az afrikai kannibálok, és teleszülik helyettetek az országok, de láttam utcára ragasztott niggerezős plakátot is, és az egészben az döbbentett meg a legjobban, hogy rajtam kívül olyan sokan nem voltak felháborodva, illetve persze, igen, de fásultan, vagy megpróbálva elviccelni.

Kiderítettük, hogy Eddának, a fura ruhás nőnek nincs köze Pataky Attilákhoz, ám arra nem mernék megesküdni, hogy az Ufók sem rabolták el párszor, és nem az látszik rajta.

Egyszerűen Ku Klux Klán színvonal, köztörvényes bűncselekmény, mit mondjak még?

Ezt ma Magyarországon minden további nélkül meg lehet tenni, és ez nagyobb bűn, mint az az ipari méretű lopás, amit a kormánynak nevezett alakulat véghezvitt és visz folyamatosan, amíg lesz mit.

Közben Franciaországban, egy hónapja oda menekült fekete fiatalember, amolyan kannibál Afrikából, megmentett egy kisgyereket, aki majdnem leesett egy ház erkélyéről. Magasra mászott érte, a saját életét kockáztatta a babáért szó nélkül, azt mondta később, hogy nem is gondolkozott, cselekedett.

Közzé tettem én is néhány apró részletet az ott töltött évek nehézségeiből, hogy verbálisan, és tettlegesen is támadások érték az akkor még kicsi gyermekeimet, elsősorban felnőttek, és csak a példát látván a gyermekek részéről. Hogy elég volt egy apró közlekedési konfliktus, és máris az volt tíz autósból nyolc első szava a férjemhez, hogy takarodjon haza Kínába.

Évekkel később hallottam valami sport közvetítést, ahol a jó nevű riporter kedves akart lenni, ezért azt mondta, hogy „lám a kis kínai milyen ügyes”.
Vélhetőleg fogalma sem volt, hogy civilizált országban másnap már nem lenne sport riporter, de még a TV székház közelébe sem engednék.

Az, hogy a romákat állatoknak, élősködőknek, megölni való lényeknek nevezi a kormány tolla, ma már meg sem üti senki fülét, és ebben ez a legborzasztóbb.

Az antiszemitizmus azért moderált, de csak rá kell nézni arra a bizonyos holokauszt emlékműre, hogy az ember tökéletesen tisztában legyen azzal, hogy az utolsó amit Magyarország jelenlegi vezetése óhajt, az szembenézni a saját történelmünkkel.

A minap olvastam egy történetet, amelyben a sorban állók agressziója a hatalmával visszaélő ellenőr felé fordult egy zöldségesnél. Fura mód elégtételt éreztem, pedig nem sok közöm van már a gyakorlatban ahhoz, ami Magyarországon történik, és mégis.

Vannak nagyon rendes emberek, akik két nap alatt összedobtak 15o ezer forintot, mert egy másik ismerősömnek szüksége volt rá.

Vannak mások, akik a nyugdíj intézetet hívogatják csak úgy, szívességből, hogy anyámnak küldjék ki végre azt a nyomorult igazolást, hogy nyugdíjas, amivel aztán köthet Egészségbiztosítást Hollandiában.
Megint mások megszerezték a gyógyszereit, és egy teljesen ismeretlen úr Németországból postán fel is adta, üzente, hogy nincs költség, hagyjam, fillérekbe került.

Olyan barátok egyengetik a karrieremet, akiket pár hete ha ismerek, azt is csak online, mert csak, érdek nélkül, mert segíteni jó.

És akkor jönnek ezek a mocsok nácik, és besároznak mindent ami szép, és jó, ami emberi, humánus, és a gyermekszülést is a migránsok ellenében kell elvégezni, de szigorúan azonos rasszú fiatalok ismerkedéséből származó gyermeket lehet és szabad, meg kötelesség világra hozni, mert majd jönnek a nigger kannibálok.

Mintha madarakat látnék a tengerben egy tankhajó baleset után, akik tetőtől talpig feketék az olajtól, és már alig vonszolják magukat, de a szemükben még ott az élet, várják a Greenpeace-t, hogy mentsék meg őket, és az öblöt, ahol élnek.

Magyarországot már elborította a mocsok, nem tudom vagyunk-e mi olyan értékesek bárkinek a világon, hogy egy fűszálat is keresztbe tegyen értünk, amikor csak állunk az olajban, és még csak nem is bánjuk, de legalábbis tűrjük.

Kéne egy belső Greenpeace, vagy egy szikra, amely felégeti a szennyeződést, helyet adva egy új életnek, nagyon kéne.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK