Kezdőlap Címkék Szexvideo

Címke: szexvideo

Pornó per a Pornhub ellen

Polgári pert indítottak nők a Pornhub ellen, amely erőszakos szex videókat mutat be, valamint állítják, hogy beleegyezésük nélkül töltötték fel az oldalra a róluk készült videót. „Klasszikus bűnöző vállalkozásnak” – nevezi a Pornhub anya cégét a MindGeek-et a felháborodott 34 nő beadványa – írja a CNN portál.

Mivel gyanusítják őket? Azzal, hogy bemutatnak nemi erőszakot, a gyerekek szexuális kizsákmányolását és más nem kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot.

„14 éves koromban erőszakoltak meg – a videó pornó oldalra került”

Pornhub közleményében a vádakat „teljesen abszurdnak, teljesen vakmerőnek és kategorikusan hamisnak” nevezte.

A Pornhub használata ingyenes, de a felhasználók havi díjat fizethetnek a jobb minőségű videofolyamokért és az extra tartalmakért.

Tartalmát többnyire saját közössége tölti fel, és nyilvánosan megtekinthető. A cég azonban azt mondta, hogy minden feltöltött videót emberi moderátorok ellenőriznek.

Pornhub a BBC-nek elmondta: „A Pornhub zéró toleranciát mutat az illegális tartalommal szemben, és kivizsgál minden platformon lévő tartalommal kapcsolatos panaszt vagy állítást.”
   Ezenkívül azzal is gyanusítják a sok pornó oldalt működtető MindGeek-et, hogy kihasználja az embercsempészetet vagyis a pornó videókban illegálisan becsempészett kiszolgáltatott embereket alkalmaz. A Pornhub és a MindGeek természetesen mindent tagadnak.

3,5 milliárd néző havonta

A pornó cég ügyvédei szerint ennyien nézik a különböző videókat vagyis tömeg igényt elégítenek ki.

A tiltakozó nők viszont azt hangsúlyozzák: a szóbanforgó videók a nemi erőszakról szólnak nem pornográfiáról!

„Ez a videó tönkretette az életemet „

– állitja az egyik nő, aki panaszt emelt a Pornhub ellen.

Hogy reagált a világ egyik legnépszerűbb pornó oldala?

„Kivizsgáljuk a panaszokat ” – közölték a CNN Business rovatával. Hozzáfűzték gyorsan, hogy „az az állítás, mely szerint úgy működnénk mint egy bűnszövetkezet, mint a Soprano család maffia szervezete, teljességgel abszurd.”

Michael Bowe, a nők ügyvédje szerint ez a per

„vízválasztó lesz a pornó iparban, melyet eddig nem ellenőriztek kellőképp.”

Decemberben a Visa és a MasterCard leállította a fizetéseket a Pornhub javára miután a New York Times megírta, hogy gyerekek szexuális kizsákmányolásáról és nem beleegyezés alapján folytatott szexről is készültek videók. A Pornhub ezután belső vizsgálatot folytatott és megszigorította a biztonsági rendszerét. Közölte azt is, hogy hamarosan közzétesz egy transzparencia jelentést a cég működéséről. Újabb intézkedések is születtek ezen a téren februárban – írja a CNN anélkül, hogy hozzátenné: a pandémia nagyon megdobta a pornó oldalak nézettségét, melyek így bomba üzletet jelentettek, és nagy pénzt hozhattak az USA-ban és az egész világon.

Maszatolunk, maszatolunk…

Prostituálttal ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesíteni nem bűncselekmény, amennyiben a prostituált betöltötte 18. életévét. A prostitúció volt már tiltott, hallgatólagosan elfogadott, ma engedélyezett. Erkölcsi megítélése néhány ezer év óta finoman szólva sem egyértelmű. Per pillanat ott tart a közvélekedés, hogy egy részről „pfújj, a belem jön ki, micsoda erkölcsi fertő!”, másrészről micsoda csodásan kemény almamelle van annak a szőke copfos csajnak. Sokszor ugyanabban a fejben születik meg mindkét gondolat-variáció, kimondani viszont a helytől és helyzettől függően csak az egyiket szokták.

Titokban rögzített szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét, Wittinghoff Tamást. Szórólapon osztogatják az url címet, ahol a nagyérdemű megtekintheti Wittinghoffot a copfossal. Bocsánat, a szőke copfossal.

A 24.hu-nak a politikus azt mondta, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg.
„Értesült arról is, hogy egy nem létező szervezet nevében városszerte terjesztik a szórólapot, amin az arcképe is látható. Hangsúlyozta, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen nem törvénytelenséget követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény. Ennél többet nem akart mondani, nem szeretné ugyanis, ha városvezetői tevékenysége helyett erről szólna a kampány.”

Azért másnap az Indexnek mégis többet mondott többet, ugyancsak finomított az előző napi 24.hu-n megjelenteken, mert azért más annak a copfos szőkének a fekvése, hogy mára kiderült nem is prostituáltról van szó, s nem is ő kereste fel, hanem csak egy tisztességes szőke copfos honleány csábította el ártatlan fejét. Az, hogy ugyanennek a tisztességes szőke copfos honleánynak a segítségével csalták csapdába, hogy félreérthetetlen helyzetben rögzíthessék a csábítás beteljesülését az nem prostitúció, hanem bűncselekmény. „Szó nem volt prostituáltról” – mondta. Na, szó az nem, nem is szavakról szól a dolog! Ugye ilyet szinte minden tisztességes szőke copfos honleány megtesz némi dotáció fejében? Már ha a szőke copfos honleány egy szégyentelen kurva!

Eltelt még egy nap és a csábító szőke copfos átment masszőrnőbe. A masszőrnő masszíroz. Kérdés teljes, mindenre kiterjedő masszázst végez e. Ha igen, és megfizetik, pont az elsőként leírt definíció érvényes rá is. De azért annyit elárulok a masszőrnők nem vállalnak nemi aktust vagy ha igen, akkor nem masszőrnő, hanem a korosabb korosztály számára még ismerős megfogalmazásban: sűrűn ba@.tt elvtársnő.

Wittinghoff esetében prostituált nem a szőke copfjáról ismerszik meg, hanem arról az ellenszolgáltatásról, amit elcsábításának fejében kapott.

Sovány vigasz, hogy a történet „nagyon-nagyon régi”, hogy a felvétel az előző önkormányzati választás után készülhetett, hogy családjával ezt már korábban megbeszélte és elrendezte.

Emlékszem arra amikor állítólag „dajcstomit” a rendőrség vagy a titkosszolgálat menekítette ki abból a budai kupiból, amelyet éppen akkor szállt meg a rendőrség, amikor szintén csupán „állítólag” éppen soros (mondom: soros) kokainmámorát készült kialudni valamelyik fizetett szextársnő keblén.

Pont tegnap írtam le Karácsony hangfelvétele kapcsán, hogy

nagyon más az, ha valamiről  suttogják hogy…, mint az a helyzet amikor az érintett mondja ki és a szó nem elszáll, hanem rögzítetté, visszahallgathatóvá válik.

Jobb lett volna követni azt az elvet mely szerint vagy hallgatok és nem kommentálom az ügyet, de ha igen, akkor a kínos helyzetből csak a teljes transzparencia, azaz átláthatóság a kivezető út. Talán így nem kabátlopási üggyé az olvasók számára.

P.s.: Nagyon tisztelem Budaörs polgármesterét. Ha abban a körzetben laknék a nyilvánosságra került videó ellenére vagy amellett is csak rá szavaznék.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK