Kezdőlap Címkék Gyűlölletkampány

Címke: gyűlölletkampány

„Milyen országot lehet ebből a permanens gyűlölködésből építeni?”

0

Kovács Zoltán kormányszóvivő nemrég felháborodott azon, hogy a Washington Post nem hozta le az egyik válaszcikkét és csupán azt kínálta fel neki, a cikk alatt, kommentként tegye közzé véleményét. Az Orbán-kormányról kemény kritikát mondó amerikai lapot Magyarország-ellenességgel vádolta meg és számon kérte rajtuk a kiegyensúlyozottság hiányát. Ennek kapcsán írt nyílt levelet Volner János (Jobbik) a kormányszóvivőnek.

Volner levelében meglepetésének ad hangot, hogy Kovács Zoltán mennyire kiakadt, mert a Washington Post nem volt hajlandó lehozni a válaszcikkét. Az eset kapcsán néhány körülményre hívta fel a kormányszóvivő figyelmét:

„A főnököd két templomba járás között az ország legocsmányabb hazugságokat terjesztő médiabirodalmát működteti.

Ráadásul közpénzből teszitek mindezt. Ahhoz, hogy az adófizetői milliárdokat a kormányodra jellemző „keresztényi szeretettel” bele tudjátok pumpálni például a pornográf tartalmakban tocsogó Ripostba, Nektek folyamatosan a világ leghülyébb politikai kampányaira van szükségetek. Most éppen egy 87 éves aggastyánnal vívtok milliárdokért szájkaratét.”

„A kiegyensúlyozottság hiányáról beszéltek, éppen Ti?

Amikor hónapokon keresztül nincs egyetlen jobbikos meghívottja sem a köztévének? Amikor szinte az összes megyei lap címoldaláról a főnököd zúdítja ránk a propagandáját? Amikor újságokat zártok be és normális lapokat tesztek olvashatatlanná lánczitamások főszerkesztésével? Amikor a közpénzből felpumpált újságotok előre megírta, hogy balhé van Vona felszólalása alatt a Jobbik rendezvényén, miközben Vona még fel sem szólalt? Tükrötök van?”

„De mást mondok: ha rajtatok múlik, akkor erre az országra zombiapokalipszis vár. Az összes politikai kampányátok középpontjában a „gyűlöletes ellenségek” állnak, ráadásul valamilyen csoda folytán pont azok, akik korábban bőkezűen pénzelték a politikai tevékenységeteket. Meg beírattak Benneteket valamelyik Soros-képzésre, ugye emlékszel még? Vagy ma már ciki? Szerinted milyen országot lehet ebből a permanens gyűlölködésből építeni? Az oktatás PISA-tesztek által igazolt mélypontja is a zombiapokalipszis eléréséhez kell, vagy simán csak tehetségtelenek voltatok ebben is?”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK