120 perc – 2018. január 16. 14:00

0
732

Csatlakozásra kérte az ellenzéki pártokat Fodor Gábor

A Magyar Liberális Párt elnöke arra kérte a többi, baloldali ellenzéki pártot, hogy csatlakozzanak ahhoz az MSZP-ből, Párbeszédből és Liberálisokból álló szövetséghez. Fodor Gábor közölte: a megállapodás technikai részleteit később dolgozzák ki. (MTI)

Vona Gábor önálló határőrséget akar

A Jobbik elnöke szerint a kormány félrevezette a közvéleményt a migrációval kapcsolatban. Vona Gábor keddi budapesti sajtótájékoztatóján az évszázad átverésének nevezte, hogy 2015-ben 508, 2016-ban 432, 2017-ben pedig 1291 menekültet fogadott be Magyarország. (MTI)

Meghalt az Oh, Happy Day című dal szerzője

A négyszeres Grammy-díjas Hawkins hasnyálmirigyrákban szenvedett. Az Oh, Happy Day egy 18. századi himnusz gospel-átirata, melyet Hawkins Singers nevű énekegyüttesével vett fel 1969-ben. A dal kislemezen 7 millió példányban kelt el, és mind a brit, mind az amerikai slágerlista élmezőnyébe felkerült. (hvg.hu)

MSZP: Ne az adófizetők, hanem az Elios fizesse ki az uniós büntetés!

Az MSZP szerint a magyar adófizetők helyett az Elios Zrt.-nek kell visszafizetnie a 12 milliárd forintos büntetést az uniós kasszába. Harangozó Tamás, a párt országgyűlési képviselője kezdeményezi az OLAF-jelentés beszerzését és nyilvánosságra hozatalát több mint egy tucat olyan önkormányzatnál, ahol az Elios beruházást végzett. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .