Tisztségért állt át a két MSZP-s

0
1685
Forrás: Facebook/Havasi Gábor

Árulást követett el az a két budafoki MSZP-s önkormányzati képviselő, aki tisztségért cserébe átállt a Fidesz mellé – mondta Tóth Bertalan MSZP-elnök. Kezdeményezni fogja mindkettejük kizárását, ha önként nem teszik meg.

Árulás az MSZP-vel, az ellenzéki összefogással, és főleg a sokezer szavazóval szemben, amit a budafoki önkormányzat alakuló ülésén tett a két képviselő. Ezért az MSZP felszólította mandátumuk visszaadására és az MSZP-ből kilépésre. Ha ezt nem teszik meg, kezdeményezni fogja kizárásukat – nyilatkozta Tóth Bertalan reggel a Klubrádióban.

Tegnap a XXII. kerületi önkormányzat alakuló ülésén a választások nyomán kialakult fideszes polgármester-ellenzéki testületi többség-felállás megfordult. Havasi Gábor kerületi momentumos számolt be arról, hogy a Fidesz a két MSZP-s képviselővel biztosította a többségét a csütörtöki képviselő-testületi ülésen, egyikük Dankóné Hegedűs Jolán volt, aki alpolgármesteri posztot kapott, a másikuk pedig Daróczi Károly, aki egy bizottság elnöke lett. A puccsról előzetesen nem tudott az MSZP vezetése.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .