Mégsem döntenek ma a bulinegyedről

0
513
Fotó: FüHü

A Független Hírügynökség értesülései szerint a szeptember 26-ra meghirdetett, a bulinegyed problémájával foglalkozó önkormányzati ülés elmarad. Új időpontról egyelőre nem tudni.

Oláh Lajos országgyűlési képviselő a következőket közölte a Független Hírügynökség munkatársával: A „bulinegyeddel kapcsolatosan előzőleg írásban jelzett nyilvános Képviselő- testületi ülés időpontja módosult, így 2017. szeptember 26-án az ülés elmarad! Új dátumra vonatkozó pontos információnk még nincs, így kérjük, hogy továbbra is kísérje figyelemmel, a témával kapcsolatos híreket! Segítő együttműködését köszönjük, amelyre ezt követően is számítunk!

Az ügy előzményeiről mi is többször írtunk. (Itt és itt, valamint még itt is.) Az Erzsébetvárosban működő bulinegyed rengeteg külföldi turistát, valamint magyar látogatót vonz a hetedik kerületbe. Belső-Erzsébetváros néhány utcájában egymást érik a szórakozóhelyek, ahol estétől hajnalig zajlik az élet.

A bulinegyed valódi turista látványosság, amely évente 6 milliárdnál több adóbevételt hoz az országnak.

Ugyanakkor a környéken lakók panaszkodnak, hogy lehetetlenné válik a normális életük, a hangos zajtól sem aludni, sem pihenni nem tudnak.

A másnap reggelre otthagyott nagytömegű szemét is elviselhetetlen

a számukra, a legkülönbözőbb típusú és állagú emberi ürülék között kell munkába, vagy éppen iskolába indulniuk.

A tüntetések hatására az önkormányzat megígérte, hogy testületi ülésen foglalkozik a problémával. Ez az az ülés ma, szeptember 26-án lett volna, ám mint a Dk képviselőinek közléséből kiderült, elmarad.

A halasztás indokáról, valamint az új időpontról nem tudunk. Amint lesz erről információnk, jelezzük.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .