Bréking nyúz – Tudósítások a másik valóságból

0
786

Vona Gábor Heller Ágnessel vacsorázik. Török Gábor, a hasznos idióta. A csőbe mászott nő. Orbán és a fehérvári huszárok Vietnamban.

Munkaebéd, munkavacsora a Magyar Hírlapban

„ A baloldallal közös szakpolitikai programot is jegyző Vona Gábor, miután a Szeretem Magyarországot Klubban kifejthette megújult jobbikos nézeteit, készülődhet, hiszen hamarosan Heller Ágnessel fog vacsorálni, de csak miután munkaebéden fogadta Konrád Györgyöt és Magyar Bálintot. „

Török Gábor kenyéren és vízen él a Magyar Időkben

„Török Gábor „független politológus” váltig tagadja, hogy áldásos tevékenységét a Jobbik pénzelné, ám ha így van, akkor a sztálini értelemben „hasznos idióta”. Török szerint utoljára Sólyom Lászlótól húzott nyilvános apanázst (meg is látszott az eredményen); azóta úgyszólván kenyéren és vízen él.”

Nem tudja a Faktor, hogy került a nő a csőbe

„A nő bemászott egy 20 méter hosszú és 50 centiméter átmérőjű csőbe, és beszorult. Arról azonban, hogy miért mászott be a nő a csőbe és hogyan sikerült segítséget kérnie, még nincs hivatalos információ.”

Origo: Elhúzták Orbán nótáját Vietnamban

„Egy később felkerült videón már az Orbán Viktor és a magyar delegáció tiszteletére rendezett fogadás képei láthatóak, többek között az is, ahogy helyi zenészek a Fehérvári huszárok című magyar nótát adják elől.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .