Elszámoltatná vagyonának eredetéről Tiborczot az Együtt

0
517

Lemondott tőkeemelési tervéről a Tiborcz érdekeltségébe tartozó BDPST Zrt. nevű ingatlanos cég, miután a cégbíró kérte a tulajdonosi kör felfedését – számolt be a Heti Válasz. Ez a luxusingatlancég kezeli a Tiborcz-féle, állami segítséggel kiépült szállodaportfólió egy részét is. 

Mindez azt bizonyítja, hogy felesége apjához, Orbán Viktor miniszterelnökhöz hasonlóan Tiborcz is titkolja vagyonát a nyilvánosság elől, hiszen ha nem tenné, meg kellene mondania, honnan szerezte azt. Felháborító, hogy

a miniszterelnök veje egyből visszavonulót fúj, ha átláthatóságot várnak egy cégétől.

Tiborcz Istvánnak be kell végre fejeznie a titkolózást. Tegye világossá az adófizetői pénzből felhizlalt érdekeltségeit, mellyel strómanként Orbán Viktor vagyonát gyarapítja.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke szerint pártja a kormányváltás után éppúgy, mint a többi Fidesz-oligarchát, a miniszterelnök vejét is el fogja számoltatni, amiért meglopta a magyar embereket. Ezek a strómanok tisztességtelen módon gazdagodnak. Az Együtt kormányváltás után visszaveszi tőlük a jogtalanul szerzett vagyonukat. A maffia-kormány áldozatainak pedig kárenyhítést nyújt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .