Kezdőlap Címkék Youtuber

Címke: youtuber

Pottyondy

Nem érdemes visszafogottan megnyilatkozni. Nem figyel rád akkor a kutya se. Bele a pofájukba, rálépni a torkára, hogy hörögjön a nyomorult, szenvedély, izgalom, az az igazi, rációból lehetőleg nulla, mert úgysem értik, és csak megunnának, ahogy magyarázgatsz tökbonyolult hülyeségeket.

Jó, jó, persze azt szeretnéd, hogy ne a hit győzzön, hanem az értelem, de ez csak egy wishful thinking, ahogy azt az ábrándozó leánykák szokták naplóírás közben. Az Igazi Életben nincs jelentősége. Ha férfi vagy, légy férfi, írta a költő, ne habozgass összevissza, mint egy hitvány, gyönge báb, imádd vagy utáld a dolgokat, legyen akár személy, tárgy vagy fogalom. Az imádatot (+120%) és az utálatot (-120 %) nem kell indokolni. Az van.

A költő a nőkről nem írt ilyet. Ez az ő esetében lényegtelen, akkoriban a nő a közfelfogás szerint a gyöngeség és a butaság keveréke volt, akiket nem kellett nagyon komolyan venni.

Ma már bezzeg más a helyzet, lásd. A nők is teljes jogú tagjai a társadalomnak, sőt sokszor nagyobb befolyással bírnak, mint a férfiak. Ez Magyarországon a hatalom gyakorlóinak körét tekintve nem igaz, a miniszterelnök által lapátra tett nőszemélyek csak reprezentálási célokat szolgáltak, viszont az ellenoldal tele van határozott nőkkel, akik láthatóan egymás konkurenciái, adnak is a másiknak rendesen (lásd Pottyondy >> Dobrev, Vadai). Hogy kinek van nagyobb befolyása? Hát, a fene tudja. Ha mégis muszáj mondani valamit:

a youtuber asszonynál az a mérce, hívó szavára hányan mennek ki tüntetés, az árnyékminiszterelnök-asszonynál meg az, hányan szavaznak rá a választáson.

A tüntetés, melyet az influenszerek hoztak össze, egészen jól sikerült. Régen láttunk ezen az oldalon hasonló tömeget. Előre figyelmeztettek mindenkit, a pártzászlókra semmi szükség, mivel ők egy kalap alá veszik az összes csúnya, rossz, hatalom- és pénzéhes politikust a pártjaikkal együtt, dollárbaloldal, közpénzjobboldal ugyanaz nekik, ezzel azt jelezve, hogy amíg az új, tiszta tekintetű, minden szempontból hibátlan és kizárólag ifjú akadémikusokból álló politikusnemzedék fel nem nő, tőlük nyugodtan maradhat Orbán. Akár 2036-ig is (akkor lesz a budapesti olimpia megnyitása a világ összes tévétársasága kameráinak kereszttüzében). Vagy még tovább. Ők remekül elvannak addig is. Ezek után nehéz nem körberöhögni azokat, akik szerint Orbán leváltásának akadálya Gyurcsány.

És akkor a főbűn. Az ellenzéki pártok a köztársasági elnök közvetlen választását erőltetik. Hogy ez miért csúnya dolog némelyek szerint, azt nem tudom, mindenesetre a témáról a következők mondhatók:

  • Az ilyesmi egy szokásos ellenzéki technika, amelynek révén azt közlik a néppel, hogy a FIDESZ által választott elnök egyrészt báb, másrészt csődöt mondott, azaz itt a változtatás szükségességének az indoklása a lényeg, nem maga a változtatás. Az indoklás mutatja be a választóknak, hogy a politikai ellenfél nem ért hozzá, hibázott, és jobb lenne leváltani.
  • Mindenki tudja, hogy nem lesz belőle semmi, az ellenzéki pártok is. A FIDESZ majd hülye lenne a zsebre tett fékek és ellensúlyok közül akár egyet is semlegesként üzemelni hagyni. Ha minden az övék, akkor minden! Punktum. Ugyanakkor a téma felvetése, mint az az előző pontban látható, csökkentheti a FIDESZ jó működésébe vetett hitet.
  • Az a fideszes érv, hogy az ellenzéki pártok miért nem csinálták meg, mikor ők voltak hatalmon, emeletes hülyeség, ugyanis az (akkor még) Alkotmány megváltoztatásához kétharmados többség kell, és nekik nem volt annyi.

Ezek alapján elég nehéz megérteni azokat, akik emiatt az ellenzéki taktika miatt elszabadult hajóágyút játszanak. Úgy gondolná az ember, más lehet itt az ok.

Egyébként várom, hogy a youtuber asszony mikor alakítja meg azt a nyilván félelmetesre sikeredő, félelem és gáncsnélküli lovagokból és lovagnőkből álló, egyben egyenként is IQ bajnok ellenzéki pártot (akár Puzsérral, akár nélküle), amely Orbánt és Gyurcsányt elsöpörve négyötöddel nyeri a magyarországi választásokat, és így megmenti az országot az Orbán gödörtől (csillagászati kifejezés, végtelen mélységet jelent).

Felhívnám a youtuber asszony figyelmét, hogy már volt ilyen kísérlet, például az LMP, aztán a Botka féle, gyurcsánymentesített MSZP, még később a Momentum, hogy az apróbbakról ne is beszéljünk, így aztán azt javasolnám, valami nagyon ütőssel tessen előjönni, hogy legalább a Parlamentbe való bejutási határhoz szükséges 5 % meglegyen, mert jelenleg az LMP és az MSZP is billeg.

Szóval várom. Ha összejön, a youtuber asszony lesz csodálatom tárgya.

Addig marad, ami jelenleg is: öngólkirálynő.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK