Kezdőlap Címkék Pokol angyalai

Címke: Pokol angyalai

Nehéz idők köszöntöttek a Pokol Angyalaira

0

A német rendőrség lerohanta a Pokol Angyalainak központjait. 

Hétszáz rendőr több mint egy tucat városban kezdte meg Pokol Angyalai (Hells Angels) motoros banda tagjainak begyűjtését Németország legnépesebb tartományában. Herbert Reul, Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere azzal indokolta a nagyszabású rendőri akciót, hogy sok bűnöző lapul a betiltott motoros bandában.

“Nem engedjük meg, hogy Németországban párhuzamos társadalmak alakuljanak ki, és bárki a saját kezébe vehesse az igazságszolgáltatást!”

– hangsúlyozta Herbert Reul belügyminiszter, aki egyben azzal vádolta meg a motoros bandákat, hogy kábítószer kereskedelemből és lányok futtatásából tartják fenn magukat.

Németországban a belső elhárítás nemrég felmérte, hogy milyen irányból fenyegeti a legnagyobb veszély a közbiztonságot. Az első helyen az iszlamista terrorizmus szerepelt, szorosan mögötte a szélsőjobb neonáci csoportjai és végül a motoros bandák, amelyek ideológiai háttere meglehetősen zavaros, viszont a kábítószer-fogyasztásban jeleskednek.

Egy évvel ezelőtt egy leszámolás során lelőtték a Hells Angels egyik török származású vezérét. A Pokol Angyalai háborúban állnak a Bandidos elnevezésű mexikói eredetű motoros bandával és mindkét banda fél állig fel van fegyverezve.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK