Kezdőlap Címkék Nyeremény

Címke: nyeremény

Az online jackpotok világa: A mindent megváltoztató nyeremények nyomában

0

Az online nyerőgépes jackpotok hatalmas, akár több ezer millió forintot is elérő nyeremények, amelyek egy csapásra meg tudják változtatni bárkinek az életét.

Az internetes kaszinózás népszerűségének növekedésének hála, ma már nagyobb nyeremények várnak az online nyerőgépeken, mint a magyarországi lottózókban. A különféle jackpot nyerőgépeket bármelyik online kaszinó, például a Verde Casino Magyar oldalának kínálatában is megtalálhatod. Ha most regisztrálsz, akkor akár több százezer forint értékű bónusz egyenleg is segíthet a szerencsejátékos karriered beindításában. Az online nyerőgépek legfőbb előnye, hogy a kezdőknek és a profiknak is ugyanakkora nyerési esélyt biztosítanak, így akkor sem leszel soha hátrányban, ha teljesen zöldfülű vagy.

Így működnek a progresszív jackpotok

A progresszív jackpotok a jackpot nyeremények egy különleges fajtája. Általában a progresszív jackpotok kínálják az elérhető legmagasabb nyereményeket. A “progresszív” jelző arra utal, hogy ezen nyeremények értéke folyamatosan növekszik. Az ilyen nyereményeket kínáló játékgépek esetében minden egyes alkalommal, amikor egy játékos pörget, a feltett tét egy kis része a jackpot nyereményalapba vándorol. Ez a nyereményalap aztán egészen addig nő, amíg ki nem pörgeti valaki a jackpotot. Ennek köszönhetően, a népszerű nyerőgépeken, amelyeket sokan pörgetnek, a legnagyobb online jackpotok akár a több, mint tíz millió eurót is elérhetik. Forintban tehát száz vagy akár ezermilliós nagyságrendekről beszélhetünk.

Persze a jackpot nyereményeket nem könnyű kipörgetni, a legtöbb nyertes évtizedeken keresztül is próbálkozik mielőtt sikerülne neki, de előfordult már olyan is, hogy valaki élete első pörgetésével azonnal nyert. Azért, hogy minél többen nyerhessenek, sok nyerőgép már nem csupán arany jackpot, hanem időszakos jackpot nyereményeket is kínál. Ezek olyan progresszív jackpot nyeremények, amelyek garantáltan kiosztásra kerülnek minden héten, napon vagy akár minden órában. Bár emiatt jóval kisebb összegeket kínálnak, mint az arany jackpot, sokkal könnyebb is kipörgetni őket. Az arany jackpotot van, hogy akár hónapokon keresztül sem sikerül senkinek kipörgetnie.

A valaha volt legnagyobb nyeremények

Egyrészről, a jackpot nyereményeket nem könnyű kipörgetni, másrészről azonban, ha egyszer sikerül, akkor az egy csapásra megváltoztathatja az életedet neked is. A legszerencsésebb jackpot nyertesek története nagyon különböző, hiszen a szerencsejáték nem válogat. Vannak köztük fiatalok, idősek, férfiak, nők, profi szerencsejátékosok és olyanok is, akik csak unalomból pörgettek. Az egyik legnagyobb online nyerőgépes jackpot nyereményt egy névtelenségbe burkolózó Finn férfi szerezte, még 2013-ban a Mega Fortune játékgépen. Mai árfolyamon számítva, körülbelül 8200 millió forintot nyert, egy mindössze 100 forintos pörgetéssel. Az irónia, hogy a férfi bár profi szerencsejátékos volt, a szakterülete igazából a póker volt, nyerőgépeket pedig csak unalomból pörgetett alkalmanként.

Egy Belga játékosnak 2021-ben sikerült szintén 8000 millió forintot nyernie a Mega Moolah online nyerőgépen, amely híres arról, hogy nagyon magas progresszív jackpot nyereményeket kínál. Ez a játékgép korábban már 2018-ban is kiosztott egy szintén 8000 millió forint körüli jackpotot. A legnagyobb ismert nyereményszorzót egy Norvég férfinak sikerült elérnie, az Arabian Knights nevű online sloton. Alig 30 forint kockáztatásával több, mint 5800 millió forintot nyert. Ez körülbelül 193333333x szorzónak felel meg. A szerencsés nyertesek kilétét érthető okokból csak ritkán lehet megismerni, arról pedig, hogy mi történt velük a játék után, még kevesebbet tudni. Arra azért nagy összegben mernénk fogadni, hogy a reggel munkába igyekvő emberek között nem találnánk meg őket.

Nem mindenkinek hoz szerencsét a pénz

Persze a pénz nem mindenkinek hoz szerencsét. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen álomszerű nyeremény után mindenkinek mesés lesz az élete, azonban a hirtelen jött nagy pénz sokak életét tönkretette. Vannak, akik a saját hibájukból buknak el mindent, de olyanok is vannak, akiket a hatalmas örömhírnek gondolt pénzeső után megmagyarázhatatlanul el kezdi üldözni a balszerencse. Egy amerikai férfi, William “Bud” Post például rekordgyorsasággal herdálta el a pénzét. 6000 millió forintos nyereményéből 3 hónap alatt nemhogy semmi nem maradt, még 150 millió forint adósságot is felhalmozott. Olyan nyertes is volt, akit elraboltak, hogy így szerezzék meg a nyereményét. James Hayes, egy amerikai nyertes, aki közel 7500 millió forintot nyert, pedig annyira unatkozott, hogy többé nem kell dolgoznia, hogy heccből elkezdett bankokat rabolni. Szerencséjére senki nem sérült meg, de így is évekre a rácsokra került és a nyereményének jelentős részét is elvesztette. Még így is jobban járt azonban, mint William Post, akire egy ezermilliós nyeremény után a saját bátyja küldött bérgyilkost, hogy így szerezze meg tőle a pénzt. Bár az akció sikertelen volt, William személyes kapcsolatait teljesen tönkretette a pénz, mivel az ismerősei állandóan ki akarták használni. Mikor 20 évvel a nyertes pörgetés után meghalt, már évek óta segélyen élt, annyira semmi pénze nem volt.

Így nyerhetsz Te is több millió eurót

Ha úgy érzed, hogy te tudnál mit kezdeni ennyi pénzzel, és szeretnél megpróbálni nyerni, akkor csak annyi a teendőd, hogy olyan nyerőgépeket pörgetsz, amelyek progresszív jackpot nyereményeket is kínálnak. Fontos megjegyezni, hogy természetesen ezek a játékok is kínálnak számtalan másik, könnyebben kipörgethető nyereményt, így attól még, hogy az arany jackpotot nem sikerül kipörgetned, továbbra is szép összegeket nyerhetsz. A progresszív jackpot nyerőgépek esetében mindig fel van tüntetve valahol a jackpot aktuális értéke. Keresd azokat a játékgépeket, amelyek az adott pillanatban éppen a legmagasabb összeget kínálják.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK