Kezdőlap Címkék Igor Morgulov

Címke: Igor Morgulov

120 perc – 2018. január 20. 14:00

0

Kapott-e Brüsszel értesítést Budapestről?  

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője arra keresi a választ, hogy a magyar kormány értesítette-e az Európai Bizottságot arról az 1300 menekültről, akiket 2017-ben befogadott. Ha beigazolódik, hogy az Orbán-kormány titokban 1300 menekültet fogadott be, újabb bizonyítékunk lesz arról, hogy hazudott, emellett tudatosan félrevezette és szándékosan hergelte a magyar választópolgárokat Brüsszel és a menekültek ellen – szögezi le a közleménye. (FüHü)

Észak-Koreáról tárgyalnak Moszkvában

Oroszország és az Egyesült Államok Észak-Koreáról kezd tárgyalásokat Moszkvában – legalábbis ezt mondta a TASSZ orosz hírügynökségnek Igor Morgulov orosz külügyminiszterhelyettes. Az orosz-amerikai tárgyalásokon Észak-Koreai nukleáris programja a fő téma. Arról is beszélt, hogy még az olimpiai játékok előtt valószínűleg észak-koreai küldöttséget fogadnak az orosz fővárosban. (Reuters)

Közös zászló alatt vonulnak a koreai olimpikonok

Áttörésként értékelhető a bejelentés, hogy Észak-Korea 22 sportolót küld a dél-koreai téli olimpiai játékokra. Három sportágban – női jégkorongban, korcsolyában és síelésben – versenyeznek majd északi sportolók. Erről ugyan a két Korea már korábban megállapodott, de a Nemzetközi olimpiai Bizottság mai ülésén került hivatalosan is terítékre Észak-Korea részvétele a téli ötkarikás játékokon. A két Korea közös zászló alatt vonul majd. (BBC)

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK