Kezdőlap Címkék Hitelkártya

Címke: hitelkártya

Orbán és Szijjártó készpénzzel fizet mint a maffiózók

Óvakodj a hitelkártyától! – ez a maffia egyik fő szabálya hiszen a rendőrség könnyen nyomára juthatna így az illegális pénzeknek. Az Európai Központi Bank ezért is döntött az 500 eurós bankjegyek bevonásáról hiszen így egy bőröndben több millió euró is elfért.

Magyar Péter, Varga Judit ex igazságügyi miniszter férje, most arról írt a Facebookon, hogy Brüsszelben Orbán Viktor egy köteg 500 euróst villantott, és kérte az egyik magyar diplomatát, hogy vegyen ebből valamilyen ritka teát az egyik lányának. A szerencsétlen magyar diplomata kétségbeesetten magyarázta a miniszterelnöknek, hogy az 500 eurós igencsak gyanús bankjegy, és be is vonják hamarosan – maffia gyanú miatt.

Szijjártó Péter külügyminiszter szereti magát Orbán Viktor első janicsárjának nevezni, ebben is követi urát és parancsolóját: mindenütt készpénzzel fizet! Budapesten egy luxus cipőboltban vásárolja sportcipőit a magyar diplomácia vezetője. A boltban 2,5 milliós  sportcipőt is árulnak. Nem ezt vette meg Szijjártó Péter, de amit megvásárolt az is szép pénzbe került. Amikor megkérdezték tőle, hogy készpénz vagy kártya? A külügyminiszter válasza ez volt:

”készpénz mint mindig.”

Magyar Pétertől megtudtuk, hogy a külügyminiszter benne van Orbán Viktor legszűkebb döntéseket hozó csapatában, ahová rajta kívül Rogán Tóni, Nagy Marci, Gulyás Gergő és Orbán Balázs politikai igazgató tartoznak. Vajon ők döntöttek Novák Katalin megbuktatásáról?

Orbánnak nincs egy vasa sem, ezért intett búcsút Novák Katinak

A miniszterelnök politikai profi, ezért pontosan tudja, hogy a választópolgárokat szinte kizárólag a megélhetés érdekli vagyis meg kell venni a szavazatokat. 2022-ben több mint 1500 milliárd forintot költhetett erre, de idén nincs egy vasa sem azon felül, amit rokonai, barátai és üzletfelei zsebre vágnak. Ebben a helyzetben az ellenzéknek a megélhetési gondokra kellene koncentrálnia, és arra, hogy miközben az életszínvonal szinte mindenki számára csökkent a magas infláció miatt, addig Mészáros Lőrinc csekély 150 milliárd forinttal lett gazdagabb tavaly, és ismét ő lett Magyarország leggazdagabb embere. Erre a tízes listára feliratkozott a mindössze 37 éves Tiborcz István is, akinek legnagyobb tehetsége abban állt eddig, hogy három unokát hozott össze a miniszterelnöknek.

Orbán ebben a számára igencsak kínos helyzetben csapdába csalta az ellenzéket, amely a pedofília politikailag ingoványos terepén próbálja megszorongatni Orbán Viktort, aki ezen a téren maximálisan számíthat az egyházak támogatására.

Novák Katalin megbuktatása ismét igazolta Orbán Viktor politikai profizmusát, és az agyhalállal küszködő ellenzék amatőr politizálását.

Orbán Viktor női tiszteket áldozott a választások előtt, de ez ingyen van. A magyar média megkapta mesterséges táplálékát, Orbán és emberei tovább “gyarapodhatnak.”

Hol itt a novum?

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK