Kezdőlap Címkék Gordon Ramsay

Címke: Gordon Ramsay

Tízszínvilág: PEOPLE TEAM

0

Idén is kalandos és mókás lesz a nyár a PEOPLE TEAM-mel, persze csak azoknak, akik jelentkeznek valamelyik táborukba. Te is köztük vagy? Ha elkezdenéd végre élvezni a 2021-es évet és megtervezni a nyarat, és szeretnél olyan gyerekekkel lenni, akik hozzád hasonló érdeklődésűek, akkor a PT a jó választás számodra. Nyugtasd meg szüleidet: 30 éves táboroztatói múlttal nemcsak biztos kezekben leszel, de olyan élmények várnak rád, amelyekre egész életedben emlékezni fogsz; és még szép, hogy pozitív értelemben.

Miért dönts a PEOPLE TEAM mellett?

Az alapítvány neve nem véletlenül vált branddé az elmúlt évtizedek alatt. Ottalvós és bejárós nyári táborokat is szerveznek 7–17 éveseknek. A sokszínűség alap: a 3 turnusban 10 témacsomagból és több mint 30 témából választhatsz (lásd lentebb).

Nyelvimádóknak

Ha úgy gondolod, jó lenne magabiztosan kommunikálni angolul, mondjuk, mert nem csak chaten akarsz érintkezni külföldi barátaiddal, vagy az elsők között szeretnéd megnézni és megérteni a nem szinkronizált sorozatokat, akkor a NYELVEK + ORSZÁGOK tematika a neked való. Anyanyelven beszélőktől tanulhatsz, ráadásul bátran kinyithatod a szádat előttük.

Filmzseni vagy vlogger?

Mi leszel, ha nagy leszel? Youtuber? Mindig is érdekelt a média vagy a filmek világa? Ne gondolkozz tovább, tedd az ikszet a MOZGÓKÉP + MÉDIA tábor mellé a jelentkezési lapon.

A jövő tudósainak

Lázba hoz a robotika, az informatika és/vagy a drónépítés? Akkor irány a PT TECH + JÖVŐ témacsomagjának valamelyike!

A bohóctól a légtornászig

Szerezz új ismereteket a testedről, a határaidról, a kitartásodról és a kreativitásodról (néha a félelmeidről is), és tanuld meg ezeket alkalmazni a CIRKUSZ + AKROBATIKA táborban!

Játék az egész világ

Te is imádod a játék minden formáját, legyen az legó, logikai, kártya- vagy társasjáték? Akkor a JÁTÉK + KALAND tábort neked találták ki.

Művészlelkeknek

Ha szenvedélyesen szeretsz fotózni, szívesen olvasol és írsz szabadidődben, vagy érdekel a képzőművészet, a KREATÍVOK + MŰVÉSZEK témacsomag segít elmélyíteni ismereteidet.

Az Oscar előszobája

Amennyiben – nyíltan vagy titokban – színészi babérokra törsz, de az iskolában nincs lehetőséged gyakorolni, bontakoztasd ki képességeidet a PT SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET táborában. Idén is színművészetis (SZFE-s) hallgatók lesznek ebben a segítségedre.

Kutatók, zöldek és régészek

Egy kalandor veszett el benned? Netalántán a világ megmentése a célod? Akkor neked szól a KUTATÓK + KALANDOROK szekció, benne olyan témákkal, mint a régészet, a zöld- és a kalandtábor, a WWF vagy az Ocean Cleanup (Boyan Slat).

Ahol Gordon Ramsay és Jamie Oliver is megfér egymás mellett

A KUKTÁK + CUKRÁSZOK segítségével elsajátíthatod a sütés-főzés csínját-bínját. Legyél totál kezdő vagy rendelkezz biztos alapokkal, ha már tudod, hogyan kell virslit főzni, itt a helyed. Vegánoknak is ajánlott.

A sport és a tánc szerelmeseinek

Szeretsz sportolni, esetleg elgondolkodtál már azon, hogy felnőttkorodban tánccal akarsz foglalkozni? A MOZGÁS + RITMUS tábor mindenképp kedvező választás, akár továbbtanulási szándékból, akár hobbiból mozogsz.

Kukkants bele a PEOPLE TEAM nyári videóiba, hogy te magad is megbizonyosodj róla, milyen élmény részt venni egy klassz táborban, 2021-ben akár több turnusban is: (1) július 25–31. (2) augusztus 1–7. (3) augusztus 8–14. Vigyázat! A böngészéstől garantáltan kedvet kapsz te is a csatlakozáshoz!

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK