Kezdőlap Címkék Georg Spöttle

Címke: Georg Spöttle

Tudta? Jönnek a migráncs UFO-k!

A földönkívüliek már a spájzban vannak, egyszer már el is rabolták a magyar kormány egyik vezető biztonságpolitikai szakértőjét. Meg kell védeni a magyar embereket az UFO-któl!

Az biztos, hogy a földönkívüliek – akik nyilván nem keresztények és a rovásírást sem ismerik – minden áron Magyarországra akarnak betelepedni. Elvégre Magyarország mindenkinél jobban teljesít, itt van a Kánaán, nem a hanyatló Nyugaton. Ráadásul a Föld szív-csakrája is itt van nálunk, a Pilisben.

Szerencsére Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet biztonságpolitikai szakértője – aki a köztévében meg a TV2-n szokta magyarázni, milyen veszélyesek a migráncsok – már kiismerhette őket, hiszen saját bevallása szerint több alkalommal is elrabolták, megvizsgáltak, megdolgozták a földönkívüliek. Nyilván rájött ő is a megoldásra, ami ismerve az előzményeket, olyan mint Kolumbusz tojása.

Pengés szögesdrótot kell építeni a fejünk fölé is

Elvégre az UFO-k nem Szerbia felől jönnek, hanem az égből akarnak leszállni. Ezt a fontos munkát bizonyára rábízhatjuk majd Mészáros Lőrinc valamely cégére. Habony Árpi meg készítheti nekik a kék plakátokat, népszavazást is lehet tartani, hogy megüzenjük Brüsszelnek, no meg Sorosnak és a Norvégoknak: nem kérünk a földönkívüliekből!

Egy baj van csak, ez most jutott eszembe és fogalmam sincs, mi a véleménye erről a biztonságpolitikai szakértőnek, egyáltalán mi következik ebből. Az igazi, nagyon magyar magyarok is UFO-k! Elvégre a Szíriuszról származnak…

Hazudik a magyar kormánypropaganda Németországról

0

Hosszú írásban foglalkozik a legtekintélyesebb német hírmagazin, a Spiegel azzal, hogy a kormányközeli magyar média hazugságokat terjeszt Németországról. A cikk címe is sokatmondó: „Ahol egy UFO-kutató magyarázza Németországot”.

A Spiegel itt természetesen Georg Spöttlére, a kormánypropaganda egyik kedvenc szakértőjére, az egykori német rendőrről lett „biztonságpolitikai szakértőre” gondol. A cikkben fel is idézik, hogy ahányszor csak interjút ad Magyarországon, horrorisztikus képet fest az országról: folyton arról beszél, hogy nőtt a gyilkosságok száma, és menedékkérők bűncselekmények százait követik el az országban.

Spöttle szerint, írja a Spiegel, az állam nem tesz ez ellen semmit, hanem „a politikai korrektséggel terrorizálja” az állampolgárokat.

Az ő világában Németországot a migránsok és iszlámisták irányítják, Angela Merkel pedig közellenség.

Angela Merkel egyébként a második legnépszerűbb politikus Németországban.

A Spiegel szerint Spöttle Orbán Viktor nézeteit visszhangozza. Mint írják, szinte naponta megjelenik a kormány által irányított közszolgálati médiában, és rendszeres vendég a Fidesz rendezvényein.

Ugyanakkor az életrajza elég „kalandos”: saját állítása szerint katona volt Németországban, majd a hírszerzés terrorizmus-szakértője a Közel-Keleten. Arról viszont kevesebbet beszél, hogy

a kilencvenes években UFO-kat és földönkívülieket kergetett.

A Spiegel szerint nem ő az egyetlen, aki álhíreket terjeszt Németországról – miközben Orbán Viktor kormánya pont a nyugati újságírókat vádolja ezzel Magyarországgal kapcsolatban. Idézik a Magyar Időket és az M1-et, ahol Kiszelly Zoltán kormányközeli politológus egyenesen azt mondta, hogy Angela Merkel egy új Soros-tervet valósít meg.

Arról is írnak, hogy egy, a választás napján, április 8-án történt támadást még azután is iszlamista terrortámadásnak állított be a kormányzati média, hogy kiderült, egy mentálisan zavart férfi követte el.

Ahogy fogalmaznak:

„a magyar kormány médiája újra és újra fake news-t terjeszt”.

Gyakran előjön az az álhír is, hogy Németországban templomokat rombolnak le, hogy mecseteket építsenek a helyükön, a chemnitzi neonáci tüntetésekből pedig arra következtettek, hogy „Németország összeomlott”.

Azt sem felejtik el megemlíteni, hogy májusban a magyar közszolgálati tévé komolyan vett egy német szatirikus, Hírcsárda-jellegű riportot, miszerint a Ramadán idején Essent (magyarul: Enni) Fastenre (Böjtölni) nevezik át. Helyreigazítást azóta sem közöltek. Nemrég egyébként az is kiderült, hogy a köztévé németországi riportjaiban rendszeresen szélsőjobboldali politikusokat szerepeltet átlagemberként.

Az, hogy a Nyugat „elbukott”, az orosz propagandának is központi eleme. Erről itt olvashat bővebben.

Bréking nyúz, november 24. – Tudósítás a másik valóságból

0

Gyerekmigránsok, hiszteronarratíva, vérszag és természetesen Soros György őrült terve a mai brékingben.

 

Origo: Gyerekmigránsok árasztják el Spanyolországot télen is

„A líbiai és a szíriai migránsok mellett egyre nagyobb számban érkeznek az európai partok felé, általában csónakkal algériai migránsok is. …

Spanyolországban – ami egyébként földrajzilag is közelebb van Algériához és relatíve könnyebben el lehet odáig jutni – félig-meddig menekültként kezelik őket, és nagyon könnyen eltűnhetnek a hatóságok elől. …

Szakemberek szerint hamarosan mind Spanyolországban, mind az unió más országában új jelenséggel kell szembesülni: az algériai migránsok rohamával. Ráadásul Brüsszel ígérete a migránsok szétosztásáról tovább buzdítja az algériai fiatalokat, hogy érkezzenek nyugodtan Európába.”

Pesti Srácok: Bayer Zsolt: „A liberális értelmiség nem létező ügyekért küzd, pedig csak szimplán hülyék és kretének”

„Az Akvárium klubban ezúttal a jobboldali értelmiség legemblematikusabb tagjai, Schmidt Mária, Bayer Zsolt és L. Simon László ismertették egy pódiumbeszélgetés során, hogyan érdemes viszonyulnunk a történelemhez, amennyiben nem kívánunk része lenni a világon ciklikusan, időről időre végigvonuló baloldali hiszteronarratíváknak. …

A felszólalók az amerikai őrület nyomán megállapították, hogy, noha a kulturkampf értelmiségi huncutság, sosem lehet tudni, mikor terebélyesedik közőrületté. Amerikában például azzá vált, amikor nekiláttak a rabszolgatartó Lincolnnal ellentétben köztudottan rabszolgaság-ellenes Lee tábornok köztéri szobrainak ledöntéséhez. Bayer leszögezte: „a hülyék átvették a hatalmat”, a politikai korrektség elvárásait kérjük számon a múlton, és ez a fő rend a világban. Az önmagát liberálisnak nevező értelmiség nem létező ügyekért küzd „hősiesen”, pedig csak szimplán hülyék és kretének. Schmidt Mária szerint Magyarországon jobban állunk a nyugattal összehasonlítva, mivel sokkal nagyobb a szabadság, nyíltan beszélhetünk az eltérő történelmi narratívákról, nincsenek kizárólagos birtokosai a tudásnak, nincs egy olyasféle tanítóhivatal, amelyik a szép, új világ jegyében megállapítja a helyes ideológiai szemüveget, és elülteti a tilalomfákat.”

Magyar Idők: Farkasok

„A dögöt marcangoló falkát és a fekete pénteken egymást taposó embereket semmi sem különbözteti meg egymástól. Ugyanaz a bírvágy lángol az utóbbiak szemében is, amely az állatnak sajátja, de az embernek nem szabadna így kivetkőznie magából. …

No és az egész világon, hiszen ez a fekete péntek ragadós, a szabadnak nevezett, de szánalmasan elkorcsosult világban tömegek veszik fel a farkasbőrt arra a napra.

Európa nem lesz Amerika, egyszerűen azért, mert öreg és máshogy nevelték, de a vérszagot mindenki érzi. Van, aki megvadul tőle, van, aki elfintorodik, elfordul, kivonja magát a bűbáj alól.

Mert ember, és nem farkas.”

888: Trump, a konzervatív nacionalista

„F. H. Buckley amerikai jogászprofesszor arra figyelmeztet, hogy az amerikai történelem fényében Trump populistaként való leírása nemcsak téves, hanem rossz szándékú is, az amerikai elnök ugyanis Benjamin Disraelihez és más – jóléti szociális politikát folytató, minden társadalmi rétegre figyelő – angolszász politikusokhoz hasonlóan konzervatív nacionalista. …

Buckley szerint Donald Trump valami egészen új az amerikai politikában. Ő nem Andrew Jackson vagy a szókimondó Harry Truman. Ő nem Ronald Reagan. Nem hasonlít semmihez sem, amelyet korábban láttunk, azon egyszerű oknál fogva, hogy valami olyasmivel áll szemben, amit soha nem láttunk ezelőtt: egy baloldallal, amely feladta a mobilis és az osztályok nélküli társadalom amerikai álmát, amely védi a gazdasági immobilitást és arisztokráciát.”

Körúti Korzó: „Brüsszel ne tudja Magyarországra erőltetni Soros György őrült tervét”

„Georg Spöttle-vel beszélgettem a világ legszebb kávéházában a New York Kávéházban, itt nálunk a VII. kerületben. Arra a kérdésemre, hogy miért éppen Magyarország, egyszerű és gyors választ kaptam: „A magyar lányok vonzása úgy hat rám, mint a gravitáció”. …

Mint volt német rendőr egy olyan városban éltem Németországban, ahol a lakosság egynegyede már migráns. Saját bőrömön tapasztalhattam a társadalmi feszültségeket, látom a masszív kriminális energiát, amely a közel-keleti drogbáróktól ered, akik már most besorozzál a frissen érkezett migránsokat bűnszervezeteikbe, látom a nigériaiakat, akik már általános iskolák előtt sem szégyellnek drogot árulni. …

Fontosnak tartom, hogy a további években is a polgári jobboldal vezesse az országot, hogy a gazdasági fejlődés biztosítva legyen és Brüsszel ne tudja Magyarországra erőltetni Soros György őrült tervét.”

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!