Bréking nyúz, november 22. – Tudósítás a másik valóságból

0
297

Gendersemleges megszólítás. A legkeményebb csaták. Az énekesnő pajzán álma. Plakáton Simicska jobbkeze. Felvizezett nemzeti identitások.

888: a lányokat nem szerencsés “lányoknak” hívni

„Ennyi volt, nem lehet többet “girls”-ként (lányok) vagy “ladies”-ként (hölgyek) szólítani a brit lányokat az iskolákban, hiszen az súlyos fejlődésbeli károkat okozhat nekik, mivel állandóan emlékezteti őket a nemükre. Natasha Devon, az egyik vezetőtanároknak tartott konferencián kifejtette, hogy mostantól a nebulókat gendersemleges kifejezésekkel kell megszólítani.”

Ripost: Ka­mu­dip­lo­más és Si­micska jobb­keze a Job­bik új pla­kát­ján

„Egy orosz­or­szági dip­lo­ma­gyár­ban, a Mon­go­lok és Ta­tá­rok Nagy Kán­já­tól ka­pott ka­mu­dip­lo­mát az az áfa­csaló ma­gyar po­li­ti­kus, aki ott virít a Job­bik va­do­natúj óri­ás­pla­kát­ján. Mellette Si­micska ked­venc ügy­véd­nője és maga Vona Gábor.

Alapvető Tanulmányok Nemzetközi Egyeteme, így hívják a kamuiskolát, ahol levitézlett sportolók, zavaros múltú emberek vesznek jó pénzért maguknak áldiplomát, amit  persze sehol a világon nem ismernek el.”

Magyar Idők: Fricz Tamás, a soros Sorosozó

„És itt érthetjük meg igazán Soros migráció­val kapcsolatos koncepcióját, amely bele­illik nagy tervébe: a migránsok, ha milliószámra áradnak be Európába, és itt letelepednek, feloldják, felvizezik és végül felszámolják a nemzeti identitásokat szerte Európában. A migrációs terv tehát nem ad hoc ötlet a részéről, hanem egy átfogó, ultraliberális, globalista, új világrenden ábrándozó koncepció része, amelyet a globális pénzügyi körök, a nagy bankárdinasztiák legalább annyira támogatnak, mint az unió ostoba, megvett és megfizetett, valamint megvezetett irányítói Brüsszelben.”

„S mindennek tetejében szinte Istennek képzeli önmagát; saját magáról mint messianisztikus indíttatású emberről ír könyveiben, aki úgy tekint magára, mint az Ótestamentum Istenére, aki „láthatatlan, jóságos, de mindent lát”. Egyszer azt mondta: „Úgy gondolok magamra, mint egyfajta istenre, vagy mint gazdasági reformerre, amilyen Keynes volt, vagy ami még jobb, olyan tudósra, mint Einstein.”

Lokál: Keresztes Ildikó pajzán álmáról beszélt

„– Álmodtam egy zeneszerzővel, akiről sohasem gondoltam, hogy valaha együtt fogunk dolgozni. De nem ez volt a vicces, hanem az, hogy egy rettentően pajzán álmom volt vele – nevetett –, akire soha életemben nem gondoltam férfiként. Eltelt egy év, megkeresett, és csináltunk egy nagyon sikeres lemezt. Rájöttem, hogy dolgunk volt egymással – mesélte Keresztes, aki később elárulta a pajzán álmát zeneszerző ismerősének, majd jót nevettek a történeten.”

Magyar Hírlap: Rekordot döntött a nemzeti konzultáció

„A keddi összesítések szerint már 1 700 068-an mondták el véleményüket a nemzeti konzultációban feltett kérdésekről. „Soha nem vettek még ennyien részt konzultációban” – mondta Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, aki szerint ennek jó oka van, nevezetesen az, hogy elkezdték végrehajtani azokat a terveket. amelyek a konzultációban szerepelnek.

„A legkeményebb csaták, a legkeményebb politikai küzdelmek még csak most jönnek” – figyelmeztetett az államtitkár, aki végül mindenkit arra buzdított, hogy vegyen részt a konzultációban, támogató kiállásával segítse a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök küzdelmét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .