Bréking nyúz, március 7. – Tudósítás a másik valóságból

0
700

A szebb napokat látott Origón olyan írás jelent meg, amilyet talán még a Kurucinfo is szégyellne, a Ripost és a Bors pedig nekiesett Hadházy Ákosnak. A kormánymédia alternatív valóságából az is kiderül, hogy nem értik a Facebook működését, és külföldre se nagyon járnak.

Az Origónál egy ismeretlen Facebook-oldal is hivatkozási alap lett

“Az Elég nevű Facebook-oldal által közzétett kép, nyilvánvalóan arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy a Jobbik elnöke elárulta korábbi nemzeti érzelmű szavazóit, és a liberális nemzetrontók felé fordult, amelynek egyik legjellegzetesebb és legundorítóbb pillanata az volt, amikor tavaly novemberben Vona Gábor a Spinoza Házban tartott nyilvános bűnbánatot az összegyűlt liberális elitnek. (…)

Vona Spinoza házban tett látogatása azért is jelentős fordulópont a Jobbik életében, hiszen itt vált az teljesen egyértelművé, hogy a szélkakas pártelnök néhány baloldali szavazatért cserébe elárulta korábbi támogatóit, és ezentúl a liberális belvárosi, ex-SZDSZ-esek kedvére kíván tenni.

Sőt Vona azóta szintet is lépett az árulásban, hiszen a hódmezővásárhelyi időközi választás óta tudjuk, hogy most már Gyurcsány is betette a lábát a Jobbikba, és a pénzért és hatalomért cserébe Vona teljes mértékben befeküdt a böszme ex-miniszterelnöknek. (…)

A fenti kép tehát választás elé állítja a Jobbikos szavazókat, akik vélhetően csak kapkodják a fejüket a Vona hataloméhsége miatti ármánykodásokon, különösen azon, hogy immár lepaktált azzal a Gyurcsány Ferenccel is, aki 2006-ban még a Jobbikosok közé lövetett és próbálta vérbe fojtani az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóját.”

(a helyesírási hibák is az eredeti szövegből valók)

Hadházy Ákos a Ripost új célpontja

„A legfrissebb hírek szerint válságos állapotban fekszik a szekszárdi megyei kórházban az a nyugdíjas férfi, akit az LMP-s Hadházy Ákos akar kipiszkálni a saját lakásából. Rafinált eszközökkel megpróbálta például olyan eltartási szerződésbe belekényszeríteni, ami a politikusnak kedvez. Az idős férfi lányai az utolsó pillanatban tudták csak megakadályozni az édesapjukat lehetetlen helyzetbe hozó próbálkozást.”

Hadházyt a Bors is „megtalálta”

„Az ökopárt képviselője már korábban elismerte, hogy van egy méregdrága és környezetszennyező szenvedélye: szeret kisrepülőt vezetni. Most viszont az is kiderült, hogy az elmúlt években több mint húszmillió forintot költött szórakozására. A repülési naplók adatai szerint Hadházy Ákos 2016 végéig 350 órát töltött a levegőben, erre – az azonosított géptípusok és bérleti díjak alapján – körülbelül 17,5 millió forintot fizetett ki. Ezen kívül több vizsgát is letett, amelyek szintén milliókba kerültek.”

A 888 felháborodott, hogy a Facebook gyűlöletkeltőnek találta és törölte Lázár videóját

„A 888.hu korábban már megtapasztalta Zuckerberg diktatórikus módszereit, így különösen fontosnak tartjuk, hogy kiálljunk a szólásszabadság mellett. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy kiállunk Lázár János mellett, támogatjuk őt a liberális véleménydiktatúra elleni küzdelemben.

A 888.hu a sajtó- és a véleményszabadság mellett áll, fontosnak tartjuk, hogy mindenki elmondhassa a véleményét. Ezt sajnos pont olyanok akadályozzák, akik magukat liberálisnak mondják.”

A Magyar Idők publicistája nem nagyon járhatott külföldön az elmúlt időszakban

„Svédországban már azok a magyarok is a hazatérésen gondolkodnak, akik 1956-ban mentek ki.

Élhetetlen városnegyedek alakultak ki, akárcsak Németországban, Dániában vagy éppen Angliában. Franciaország után már a németeknél is biztonsági őröket kell felvenni az iskolákba, akkora felfordulást okoznak a migránsok, akiknek szülei nem akarnak beilleszkedni az európai társadalmi rendbe. Róma szintén elesett, Szicíliát kulturálisan már nem lehet Európa részének tekinteni, míg Athén úgy néz ki, mint egy hatalmas nyomornegyed. Európa számos országában mindennapos lett a terrorveszély, miközben a megélhetési költségek az egekben vannak! Menjünk Amerikába?

Hogy attól legyen gyomorgörcsünk, hogy mikor mészárolják le az iskolai lövöldözésekben a gyermekeinket? Az áprilisi választás tétje egyértelmű: Magyarországon is megnyílik a bevándorlók tömegei előtt a kapu vagy zárva marad.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .