A nép felé fordul a kormány

0
1723
Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányszóvívõ. MTI/Bruzák Noémi

Februártól bárki kérdezhet a kormányszóvivőtől – jelentette be Szentkirályi Alexandra. A Kormányinfó Pluszra havonta egyszer a közösségi médiában kerül sor, a szóvivő ott válaszolja meg a kérdéseket.

Februártól indul a Kormányinfó Plusz, ahol bárki kérdezhet! – jelentette be a Facebookon közzétett videón a nemrégiben kinevezett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Hiszek a minél személyesebb jelenlétben, és a minél közvetlenebb kapcsolatban, ezért várom majd a kérdéseket” – indokolta a kezdeményezést Szentkirályi. A legfontosabb kormányzati döntésekről, és az embereket leginkább érintő témákról szeretne beszélni.

A kérdéseket e-mailben a kormanyinfoplusz@mk.gov.hu-n vagy levélben a „Kormányinfó Plusz” – Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címen várják. A beérkezett kérdéseket feldolgozzák és a leginkább közérdeklődésre számot tartókat a hónap vége felé meg is válaszolja Facebook-oldalán videóban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .