A nap kérdése: Az LMP és az MSZP Fidesz irányítás alatt áll?

2
657

Magyar Bálint egy interjúban azt állította, hogy Magyarországon vannak háziasított, domesztikált pártok, amelyek közvetlen Fidesz irányítás alatt állnak. Szerinte ilyen az LMP és részben az MSZP. Ön szerint igaza van Magyar Bálintnak?

Szavazzon!

Ön szerint igaz Magyar Bálint állítása mely szerint az LMP és az MSZP Fidesz irányítás alatt áll?

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezek a pártok nem a FIDESZ irányítása alatt állnak, hanem sok hangadójuk a FIDESZ gazdasági, pozicionális érdekövezetével vannak kapcsolatban. Tehát érzelmileg, politikailag elutasítják a FIDESZ-t, de “FIDESZ által kiemelt helyzetük” (állami megrendelések) miatt vagy nem szólnak a FIDESZ ellen, vagy erősen relativizálják a FIDESZ pszeudo-diktatúráját.

    Ezzel azonban lényegében “úgy táncolnak”, ahogy a FIDESZ fütyül. Ezzel csak az a baj, hogy lényegében hiteltelenítik az ellenzéki pártokat.

    Vagyis a végkövetkeztetésem: Ezen emberek révén ezen politikusok pártjai nem tudják teljesíteni az ellenzéki szerepet. Sőt a FIDESZ-hívők és ellenzék eltérő erkölcsi ingerküszöbe miatt ez az “ellenzékgyengítés” lényegében “FIDESZ-megerősítést” eredményez. És ez sokszor hatásosabb támogatás a FIDESZ-nek, mint saját híveinek támogatása. Tehát: EZEK A PÁRTOK KÖZVETVE A FIDESZ IRÁNYÍTÁSA ALATT ÁLLNAK.

    • Ez van olyankor,ha egy országot immáron majd harminc éve ugyanaz a néhány tucat erkölcsi ,etikai hullákból álló söpredék irányít,lehezudvva a csillagokat is az égről,átgázolnak ök mindenkin,sem Istent sem Embert nem kímélve.Megtámadták még a halottakat is,ezek a moral inszanitik,agyhalott,kóborlók,zombik.”Ceterum censeo-gyurbánizmus-esse delendam!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..