Migránsozássá fajult a kormány holokauszt-napi közleménye

1
992

Az Országgyűlés döntése értelmében 2001 óta minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Ezen a napon arra emlékezünk, hogy 1944-ben ekkor kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása.

Azóta az éppen regnáló kormányok minden évben megemlékeznek a holokauszt áldozatairól, és elítélik az antiszemitizmust. Így tett a negyedik Orbán-kormány is, azzal a csekély kis plusszal, hogy a meggyilkolt áldozatok emléke kapcsán sikerült valamelyest migránsozni is.

A Miniszterelnökség hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye ugyanúgy kezdődik, mint más években: „Erkölcsi kötelesség az emlékezés, a mártírok és az embermentő hősök szellemének ébren tartása, példaként állítása a jövő nemzedéke elé.

Idáig semmi különös, sőt, még a folytatás sem ad okot a gyanakvásra  „ez a nap arra is hív minden jóakaratú embert, hogy erősítsük a szolidaritást és az összetartozás érzését, az egymás iránti türelem gyakorlását”.

Aztán, nehogy lankadjon az érdeklődés, a Miniszterelnökség belecsap a lecsóba:. A közlemény ugyanis így folytatódik: „Fontos ez napjainkban, amikor az Európát fenyegető vallási türelmetlenség, amely a felelőtlen brüsszeli uniós bevándorlási politika egyenes következménye, soha nem látott erőszakos méreteket ölt a kontinens nyugati felében”.

Ha valakinek még mindig nem lenne érthető, és nem ugrik be neki a Soros által idevezérelt és betelepítendő migránsok sokasága, akkor annak megmagyarázzák, hogy mire gondoltak. „A Miniszterelnökség szerint az aggasztóan erősödő antiszemita megnyilvánulásokkal szemben csak egyetlen út létezik: Európának vissza kell térnie a zsidó-keresztény hagyományokból táplálkozó értékrendhez. A politikailag korrektnek hazudott beszédet pedig, amely bénultságba és tehetetlenségbe sodorja civilizációnkat, fel kell váltania az őszinte és felelős szembenézésnek a problémákkal”.

Így már mindenki számára világos, hogy miről van szó. Arról, hogy a Miniszterelnökség szerint valójában a zsidóság miatt kell a kormánynak migránsoznia, mert elsősorban őket fenyegeti a vallási türelmetlenség, vagyis, jó ha a magyar állampolgárok tudják: a zsidók miatt kénytelen a magyar kormány milliárdokat költeni a magyar adófizetők pénzéből a migráns-ellenes propagandára.

Kapcsolódó cikkek

1 hozzászólás

  1. Ertem Ont, lehetoleg minden eszkozzel szet kell forgacsolni a kormanyoldalrol szarmazo esetleges pozitiv hirt, azokat hiteltelenne es nevetsegesse kell tenni. Minden aron. Igazsagok, objektiv tenyek nem szamitanak. Elobb van meg a szandek(agenda) majd hozzakanyaritjuk az esemenyek magyarazatat.
    Pedig Onoknek a TENYEKKEL is illene foglalkozniuk, nem csak globalista progressziv-balos propagandat terjeszteni.
    Ugyanis az TENY, hogy miota a foleg MUZULMAN EMIGRACIO felerosodott, az egesz vilagban RENDKIVUL MEGNOVEKEDETT AZ ANTISZEMITIZMUS. A zsidok menekulnek Svedorszagbol, Franciaorszagbol, az antiszemita eredetu tamadasok statisztikailag bizonyithatoan megnovekedtek vilagszerte a muzulman emigransoknak koszonhetoen. Miert kell ebbol is minden aron magyar belpolitikai kerdest csinalnia?
    Udvozlet az USAbol (meg csak allampolgar sem vagyok, nemhogy fidesz-hivo)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..