Hatalmas meglepetés az éjszakai meccsen

0
850

Tom Brady gyenge játéka miatt a New England Patriotsnak esélye sem volt a szezon legjobb teljesítményét nyújtó Miami Dolphins otthonában az NFL hétfő éjszakai meccsén, 27-20-ra nyertek a hazaiak.

A legtöbb NFL-szurkolót persze az érdekelte, mi történt Carson Wentzcel, a Philadelphia Eagles MVP-esélyes irányítójával: kiderült, hogy

elszakadt a térdszalagja,

vagyis véget ért számára a szezon.

A meccsen a rájátszásért még mindig küzdő, bár arra inkább csak matematikai eséllyel rendelkező Miami Dolphins azt a New England Patriotsot fogadta, amely győzelem esetén megnyerhette volna a csoportot. Az idén mindössze két vereséggel rendelkező vendégek sokkal esélyesebbnek számítottak, még úgy is, hogy a múlt heti alattomos szabálytalansága miatt Rob Gronkowski egy meccses eltiltást kapott, és így nem játszhatott.

Mezőnygólokkal kezdett a Dolphins, közben pedig Xavien Howard ellopta Tom Brady passzát.

Brady nagyon pontatlanul kezdett:

az első negyedben nem volt jó passza,

és mindössze két támadóyardjuk volt a vendégeknek. A második negyedben aztán kicsit magához tért a támadósor, de ehhez az is kellett, hogy a csapattársak bravúros elkapásokkal segítsék ki Bradyt.

Így aztán egy futott touchdownnal átvették a vezetést – csakhogy erre már a Dolphins is TD-vel válaszolt. Végül egy mezőnygól után 13-10-re vezettek a hazaiak a szünetben.

A második félidő elején aztán Brady újabb interceptiont dobott: megint az élete egyik legjobb meccsét játszó Howard kapta el a labdát.

Ezt a hibát pedig most már TD-vel büntette a Dolphins, Jay Cutler Jakeem Grantet találta meg az endzone-ban.

Sőt, egy jó védekezés után tovább növelte előnyét a Dolphins, Jarvis Landry már a második elkapott touchdownját szerezte.

A negyedik negyedben aztán a tavalyi Super Bowl hőse, James White szerzett touchdownt, utána viszont hiába állították meg a védők a Dolphins támadóit, a hazai védők is többször puntra kényszerítették Bradyéket. Egy perccel a vége előtt még egy mezőnygólt tudtak rúgni a vendégek, de másra már nem volt idő: 27-20-ra nyert a Dolphins.

Jay Cutler idei egyik legjobb meccsét játszotta, 263 yardot és három TD-t passzolt. De még nála is jobb volt a Dolphins futója, Kenyan Drake, aki 114 futott mellé 79 elkapott yardot is szerzett.

Tom Brady a második félidőben már több yardot szerzett, végül 233-ig jutott, de egy TD-passz mellett két interceptiont is dobott. A Patriotsnak a futások sem mentek: mindössze 25 yardot hoztak össze.

A forduló többi meccséről itt olvashat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .