Hassanék és Husseinék lakást keresnek Erzsébetvárosban

0
1226

A Hétkerben is dübörög a kampány. Mi más oka lehetne annak, hogy ismeretlenek, mindenféle impresszum megjelölése nélküli szórólapokon ijesztgetik a helyieket. Azzal riogatják őket, hogy Mohamed Hassan és családja eladó, vagy kiadó lakást keresnek az egykori budapesti gettó területén.

A szórólap azt üzeni azoknak, akik mindent hajlandók elhinni, hogy a migránsok már annyira betették a lábukat hozzánk, hogy lakást akarnak vásárolni, vagy bérelni. És hogy a migránsok, ahogyan a képeken is láthatók, egyenlők a terroristákkal. Azért jönnek Magyarországra, hogy elfoglalják az országot. Soros küldi őket, a feladat, hogy megerőszakolják a magyar nőket.

Nem írták rá a szórólapra, de a miniszterelnök és társai éjjel, nappal, minden hullámhosszon elmondják, hogy Magyarország nem lesz bevándorlóország. Ez az itt látható szórólap üzenete: ha nem akarod, hogy Mohamed Hassan eladó, vagy kiadó lakásba költözzön, szavazz a miniszterelnök pártjára. Nem írjuk le a párt nevét, ők sem írták rá a szórólapra, ahol a kiadót szokás föltüntetni.

De nemcsak Hassan és családja, hanem – legalábbis, egy másik szórólap szerint – Hussein bin Abdullahék is lakást keres a környéken. Utóbbit az Index írta meg. A rendőrség közlése szerint már feljelentés is érkezett, nyomoznak az ügyben.

Jó lenne abban bízni, hogy megtalálják a tettest, a felelősöket pedig még a választás előtt példásan megbüntetik. Sejtéseink szerint egy ilyen nyomozás nem lehet megoldhatatlan feladat Pintér Sándor rendőrsége számára. A hetedik kerületben minden háznál vannak térfigyelő kamerák, olyan is akad közöttük, amelyik működik. Nem boszorkányság megtalálni azokat, akik bedobálják a postaládába ezeket a gyalázatos, hazug és aljas szórólapokat.

És akkor talán az is kiderülne, hol, melyik nyomdában nyomták ezeket, ki volt a megrendelő, aki a nyomdaszámlát is kifizette.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .