Kezdőlap Címkék Soroksári gyilkosság

Címke: soroksári gyilkosság

Öt év után elkapták a soroksári gyilkost – Megmutatjuk a gyilkos!

0

A jelenleg 40, a bűncselekmény idején 35 éves L. Szilvesztert gyanúsítja a rendőrség az öt évvel ezelőtti soroksári gyilkosság elkövetésével. Az Országos Rendőr-főkapitányság ma délelőtti sajtótájékoztatóján elhangzott az is, hogy minden kétséget kizáróan megvan a tettes. 1897 bűnjelet vizsgáltak csak a genetikusok, s több mint 368 millió forintot költöttek erre.

Petőfi Attila vezérőrnagy árult el részleteket a gyanúsítottról, aki tegnapelőtti kihallgatásán nem tett vallomást., de panasszal sem élt. Különös kegyetlenséggel, aljas indokból elkövetett emberölés a vád a férfivel szemben, aki a helyszín közelében töltötte gyerekkorát, asztalosnak tanult, de nem  dogozott, bűncselekményekből tartotta fent magát, s hajléktalanként élt. Öt éve börtönben van bűncselekmények miatt – ezek között azonban nem volt sem erőszakos, sem szexuális bűncselekmény. Koncentrikus körökben végezték a nyomozást és most értek el a személyéhez.

A telefonjából kinyert adatokból is bebizonyosodott, hogy a bűncselekmény előtt két nappal a térségben tartózkodott. A genetikai vizsgálat, többféle biológiai nyomból egyértelműen azt mutatja, hogy ugyanarról a férfiről van szó.

Kihallgatásán ugyan a vallomást megtagadta, de amíg a kirendelt védőre vártak, egy spontán beszélgetést folytatott a nyomozókkal – számoltak be a sajtótájékoztatón . Ennek során L. Szilveszter előadott egy történetet. E szerint valóban a területen volt a szóban forgó időben, kerékpározott, amikor észrevette, hogy egy férfi egy nőt bántalmazott. Leszállt a bicikliről, beavatkozott, megütötte a férfit párszor,  eközben nyílt sérülést szenvedett ő maga is. Elbeszélése szerint ezután távozott  helyszínről. Azt nem tudja, hogy mi lett  hölggyel – állította. De jegyzőkönyvbe ezt nem mondta, vallomást nem tett – közölték a tájékoztatón, s egy kérdésre válaszolva hozzátették: öt éve készülhetett ennek a történetnek a tálalására.

Öt évvel ezelőtt Soroksáron a 36 éves Kardosné Gyurik Krisztina szokásához híven kocogni ment este, de soh nem tért haza. Holttestét a szokásos útvonala mentén találták meg.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK