Kezdőlap Címkék Nagyképernyő

Címke: nagyképernyő

Napi 4-8 óra Trump fejadagja

0

Az elnök nagyképernyős televíziót szereltetett be ebédlőjébe, hogy ott se maradjon le semmiről. Donald Trump a fontos megbeszélések során is a televíziót nézi, de leveszi a hangot.

Trump napi nyolc órán át nézi a televíziót – ezt állítja a New York Times, amely az amerikai elnök körülbelül 60 munkatársát kérdezte ki arról, hogy mivel is tölti napjait a Fehér Ház ura. A 71 éves Trump minden nap fél hatkor kel, és első dolga az, hogy bekapcsolja a televíziót. Először a CNN híreit nézi meg.

A hírtelevíziót Trump utálja, de nézi

– állítja a New York Times. Fake news (álhír)- írta róla rendszeresen Twitteren az USA elnöke. Aki azután a nap további részében „baráti” televíziókat néz: mindenekelőtt a jobboldali Fox tévét. A reggel a Fox and Friends-szel kezdődik és később is ez a televízió uralja Trump médiavilágát. Az elnök nagyképernyős televíziót szereltetett be ebédlőjébe, hogy ott se maradjon le semmiről. Napi 4-8 óra Trump fejadagja. Ez úgy jön ki, hogy az elnök a fontos megbeszélések során is a televíziót nézi, de leveszi a hangot.

Donald Trump persze nem hagyta annyiban a dolgot. Fő kritikusainak megüzente:

nem igaz, hogy TV-függő lenne.

Inkább csak dokumentumfilmeket néz. Steve Bannon, aki a választási kampányban és sokáig a Fehér Házban is Donald Trump fő kommunikációs tanácsadója volt, arról számolt be, hogy az elnök „muníciót gyűjt” a televízióból. Abból indul ki, hogy az átlagos amerikai választó is elsősorban a televízióból értesül a világról. Az elnök Twitter-üzeneteinek jórésze a televízió alapján készül – írta Steve Bannon.

És az írott sajtó? Donald Trump csak olyasmit olvas, ami őt dicsőíti – állapította meg Steve Bannon, akinek döntő szerepe volt abban, hogy az ingatlanvállalkozó és reality show-műsorvezető az Egyesült Államok elnöke lehessen.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK