Kezdőlap Címkék Cipő

Címke: cipő

Balerina cipő vagy magassarkú csizma – melyik passzol jobban a stílusodhoz?

0

A női lábbelik hatalmas kínálatában már számtalan fazonnal találkozhatunk. Ezek közül pedig kiemelten népszerűek a balerina cipők és a magassarkú csizmák is. Joggal merül fel tehát a kérdés, hogy melyik irányba érdemes elmennünk?

Nos, ehhez mindenképp érdemes alaposan górcső alá venni saját, egyedi öltözködési stílusunkat, hogy a válasz egyértelmű legyen. Az alábbi cikk komoly segítséget jelenthet a döntésünkben.

Balerina cipők – dolgok, amiket érdemes fontolóra vennünk ezek kapcsán

Mivel manapság már szinte minden lábbeliből akadnak sportos és kifejezetten elegáns modellek is, így a balerina cipő viselését sem lehet egyszerűen egy-egy ilyen irányzathoz kötnünk. Mindez azt jelenti, hogy különféle ruhadarabjaink stílusa nem lesz egyértelműen irányadó. Így ilyenkor azt is meg kell figyelnünk, hogy milyen fazonú ruhákat viselünk leginkább. Például ha jobban szeretünk nadrágot viselni, mint szoknyát vagy ruhát, akkor a balerinák sokkal inkább passzolni fognak ruhatárunkba a különféle magassarkú csizma modelleknél. Viszont akkor is sokkal jobban járhatunk a balerinákkal, ha szeretünk sportos stílusú ruházati elemeket alkalmazni szettjeinkben. Ezek ugyanis olyan könnyed viseletet jelentenek, amelyek egy kifejezetten sportosabb jellegű felsővel is felvehetők. Sőt még például a mára elhíresült adidas egyberuhák mellé is jó alternatívát jelenthetnek a sneakerek helyett. Míg a balerinák között is találhatunk kifejezetten elegáns stílust megjelenítő modelleket, addig ezek a lábbelik könnyen beleilleszthetők a lezser outftiekbe is. Ha tehát ruházati összeállításaink gyakran elmennek a könnyed, praktikus, laza irányvonal felé, akkor kétségkívül a balerinák jelentik majd a legjobb választást számunkra.

Magassarkú csizmák – hogyan hozhatjuk ki belőlük a legtöbbet?

Mint az már sokaknak leesett, a magassarkú csizmák esetében az elegancia sokkal inkább irányadó. Ezek ugyanis nem csak rendkívül elegáns formatervezéssel rendelkeznek, de kényelmi szempontból sem feltétlen ideálisak az egész napos talpaláshoz. Az esztétikára visszatérve azonban könnyedén megállapíthatjuk, hogy mivel ezek a lábbelik magasabb száruk révén akkor mutatnak a legjobban, ha nem tűrjük be, vagy hajtjuk le rájuk a nadrág szárát. Tehát azok profitálhatnak belőlük leginkább, akik gyakran szeretnek szoknyát vagy ruhát viselni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne bizonyos nadrágokkal olykor ilyen csizmát viselnünk. Ha azonban az elegáns ruházati elemek dominálnak szettjeinkben, akkor sokkal jobban járhatunk egy-egy magassarkú csizmával, mint a balerinacipők különféle változataival. Bár akadnak olyan modellek ezek között is, amelyek a sportos és bohém szettekbe remekül beilleszthetők, azonban általánosságban véve nem ez jellemzi ezen csizmák kínálatát. Nem árt azt sem észben tartanunk ennek kapcsán, hogy a magassarkú lábbelik a nőiesség szimbólumai, így amennyiben ezt szeretnénk kihangsúlyozni öltözködésünkkel, mindenképp remek választást jelentenek majd számunkra.

FH

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK