Bréking nyúz, március 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
1270

Morvai Krisztinával reklámozza a békemenetet a Magyar Idők, viccesnek szánt írás az Origón a Czeglédy Csaba melletti tüntetésről, vízió, szintén Czeglédyről, de már a Riposton, Soros György és persze Soros György – mai válogatásunk a kormánymédia alternatív valóságából.

Büszkén hirdeti a Magyar Idők, hogy Morvai Krisztina is elmegy a békemenetre

„Attól tartok, ez lenne az utolsó alkalom – négy évig –, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, ha az ellenzék győzne – mondta a Magyar Idők megkeresésére a békemenetről Morvai Krisztina, indokolva, miért támogatja újbóli megtartását.

A Jobbik 2014-es európai parlamenti lista­vezetője, független EP-képviselő szerint, akik most hatalomba kerülhetnek az abszurd koordinált vagy csendben egyeztetett jelöltállítás révén, nyolc éven át brutálisan elfojtották a gyülekezési jogot.”

Az Origo névtelen szerzőjének most a Czeglédy Csaba melletti tüntetés nem tetszett

„Csaba Czeglédy Libero! Ezzel az ellentmondást nem tűrő, harcra hívó táblával tüntetett 150 szocialista és dékás. A Libero feltehetően nem a pelenkamárkára vonatkozott, hanem a bűnöző ügyvéd szabadon bocsátásáért tüntettek. Nem értettek egyet azzal, hogy a hatmilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát, Gyurcsány Ferenc ügyvédjét visszavitték a börtönbe. Ahogy vasárnap is kérdeztük: vajon miért áll ki néhány héttel a választás előtt ennyi szocialista és gyurcsányista politikus egy börtönben ülő, zavaros múltú ügyvédért? Vajon mitől félhetnek?

A tüntetésen nagyjából 150-en lehettek. Ez komikusan kevés. Viszont elég sok ellenzéki politikus ott volt. Gyurcsány pártját Varjú László politikus és Vágó István “kvízprofesszor” képviselte, ott volt Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Lendvai Ildikó volt MSZP-elnök (ő szükségét érezte, hogy beszéljen is), az egykori SZDSZ-es, később MSZP-s Mécs Imre, aztán Iványi Gábor volt SZDSZ-es lelkész, és így tovább.

A Ripost már a legnagyobb magyar korrupciós botrányt vizionálja

“Félelem és szorongás az ellenzéki oldalon. Nem véletlenül tüntetnek az ismét csak előzetes letartóztatásba került maffiózó-üzletember mellett.

Ha ő vagy valamelyik szintén letartóztatott bűntársa kitálal, a kampány véghajrájában ráomolhat minden a baloldalra. Czeglédy Csaba sötét üzletei, minden idők legnagyobb politikai korrupcióját vetítik előre. Nem véletlenül olyan nagy a lapítás, meg a kétségbeesett szolidaritási tüntetések, minden odaveszhet. A végjáték megkezdődött…”

A 888 egy szélsőjobboldali amerikai lapra hivatkozva szidja Soros Györgyöt

„Soros György azért költ dollármilliókat a nyílt határok és az illegális bevándorlás támogatására, mert az államtól függő, szavazati jogot szerző migránsok logikusan az őket támogató baloldalra fognak szavazni, ezáltal pedig létrejön egy “állandó progresszív többség” a társadalmakban.

A konzervatív amerikai Townhall publicistája, Rebecca Hagelin írásában felidézi az amerikai elnökválasztást övező véleményklímát, melyben Soros György és cimborái a médiában biztosak voltak abban, hogy a demokrata Hillary Clintonból elnök lesz.

De a szabadságszerető amerikaiaknak más elképzelésük volt, és egy bátor, ellentmondást nem tűrő vezetőt választottak, akiben megvan a kurázsi, hogy kiálljon a radikális baloldallal szemben és véget vessen Amerika hanyatlásának” – írja Donald Trumpra utalva az amerikai szerző.”

Ha már Soros: a Pesti Srácok saját bloggerének könyvét reklámozza

„Emberek kihasználása, csalás, lopás, manipulálás: ezek a szavak jellemzik legjobban Soros György módszereit. Az unalomig koptatott nevű tőzsdespekuláns sajnos egyelőre biztosan nem megy ki a “divatból”, legalábbis addig nem, amíg kártékony tevékenységét továbbra is folytatja hazánkban és világszerte. Mátét T. Gyula, a PestiSrácok.hu publicistája új könyvén keresztül most egy eddig nem látott, a poszt-szovjet térségben lezajlott események szemszögéből mutatja meg a migránspárti álcivil szervezetek támogatójának tevékenységét, az életrajzi események mellett valós történetek, konkrét események fókuszán át megvilágítva a “sorosi módszertant”.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .