Bréking nyúz, 2018. 09. 01. – Tudósítás a másik valóságból

1
1044
facebook

A PestiSrácok bemutatja: a rózsaillatú kutyakaka esete a femináci lappal, avagy a libsik versenyben vándoroltatnák ki Nyugatra a magyarokat. Macron francia elnök kritizálta Orbánt, naná, hogy a minden lojalitásra (seggnyalást akartunk írni, de volt gyerekszobánk) kapható Origo nekimegy Macronnak. Diadalittasan üvölt a 888: afgán fiatalember késelt meg két embert Amszterdamban!

 

Ez itt Mucsa, kint nyugaton viszont minden jobb

„..buták/agresszívek/rosszkedvűek/jobbágymentalitásúak/genetikailag alattvalók. Itt minden drága. Drámai a szegénység, négymillió hajléktalan gyermek éhen fagy. Majdnem mindenki kivándorolna. Románia is kenterbe ver minket. Diktatúra van. Stadionok. Távolodunk a Nyugattól. Ejrópai értékek. Fékek-ellensúlyok. Itt még a szurikátákat is agyonverik. Budapesten szarabb a gyros, mint Londonban. Stb. Csak néhány azon toposzok közül, amelyeket az elmúlt években hallottunk balliberrált honfitársainktól arra, miért Magyarország a Föld legpocsékabb helye. Most újabb módszert kísérleteztek ki a hazaszapulásra, illetve arra, hogy minél több magyar elmenjen innen – ha már a hon idegenekkel való elárasztása első körben nem sikerült. Beindult a kivándoroltatás-biznisz.

Az új módszer lényege: tetszőlegesen kiválasztott, külföldön élő magyarokkal mondatják el, miért szörnyű ez az ország. És természetesen az alig kódolt üzenet is ott lapul minden ilyen siralomhalmaz mögött: ők is emiatt menekültek el, nem lehet itt élni, és aki teheti, pucoljon innen. A megszólaltatott illető lehet létező személy, mint például a Londonban élő Kégl Ágnes újságíró, aki saját lapjának, a femináci WMN-nek magyarázta el a minap, miért kilátástalan ez a hely, amit mi hazánknak gondolunk. Ám lehet olyasvalaki a nagy bölcsességek forrása, akinek csak a keresztnevét árulják el: mint például az Indexnek sopánkodó Bori Londonból. Névvel vagy név nélkül, mondandójuk lényege ugyanaz: ez itt Mucsa, kint Nyugaton viszont sokkal jobb, ott még a kutyakaka is rózsaillatú.” (PestiSrácok: Itt az új libsi verseny: vándoroltass ki minél több magyart külföldre!)

Orosz író mögé bújt a francia elnök

„Macron a hét elején a francia nagykövetek előtt mondott beszédében Szolzsenyicin mögé bújt. A Nobel-díjas nagy orosz író 40 éve a Harvard Egyetemen a nyugat bátorságának hanyatlásáról beszélt, ezt idézte Macron azzal, hogy ő ezen akar változtatni. A francia elnök azonban elhallgatta Szolzsenyicin gondolatának második felét, emlékeztet Rioufol.

Szozsenyicin ugyanis így folytatta:nem lehet tagadni, hogy a személyiségek meggyengültek nyugaton, keleten viszont folyamatosan elszántabbakká és erősebbekké válnak… A legvégzetesebb Macron számára az, hogy olyan csatába akar beszállni Orbán Viktor ellen, amiben egyértelműen a magyar miniszterelnöknek van igaza.” (Origo: A meggyengült Macron elszigetelte magát egy zsákutcában.)

Minden afgán késelő, minden késelő afgán

„Két ember megsebesült egy késelésben Amszterdam fő vasúti pályaudvarán pénteken, a rendőrök megsebesítették a feltételezett elkövetőt is – közölte a holland rendőrség. Az esti órákban azonosították az elkövetőt, aki a közlése szerint egy német tartózkodási engedéllyel bíró 19 éves afgán. A késelő indítéka egyelőre nem ismert, a rendőrség közlése szerint véletlenszerűen választotta ki áldozatait.

A rendőrség lőfegyverrel megsebesítette az elkövetőt, majd a hatóságok kórházba vitették, ahol kihallgatták.

A nyomozás folytatódik, a hatóságok nem zártak ki semmilyen indítékot, így a terrorizmust sem. Az AT5 helyi televíziós csatorna úgy tudja, a késelést vita előzte meg.

A két megkéselt sebesültet is kórházba szállították.  (888: Szerintetek ki volt az amszterdami késelő?)

1 hozzászólás

  1. ELÉG CSAK KÖRÜLNÉZNI FRANCIAORSZÁGBAN!

    ANNYIRA MEGVÁLTOZOTT, HOGY NÉHÁNY ÉVTIZED MÚLVA NEM IS LEHET MAJD FRANCIAORSZÁGNAK HÍVNI, MERT NEM FRANCIÁK FOGJÁK TÖBBSÉGNEM LAKNI!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .