Hazaérkezett Dél-Koreából Kenderesi Tamás

0
1671
Kenderesi Tamás Kvangdzsuban. MTI/Kovács Tamás

Csütörtökön éjféltájban hazaérkezett Dél-Koreából Kenderesi Tamás, a magyar úszóválogatott tagja, aki leendő térdműtétje miatt egyből kórházba ment.

Éjfél körül megérkezett a repülőtérre Kenderesi Tamás, aki a dél-koreai kvangdzsui vizes világbajnokságon keveredett szexuális zaklatási ügybe. Végül mintegy 750 ezer forint bírság megfizetése ellenében hazatérhetett.

Hazaérkezése után a pécsi sportoló csupán annyit mondott az SzPress Hírszolgálatnak, hogy mielőbb szeretne találkozni Wladár Sándorral, a Magyar Úszó Szövetség elnökével, és személyesen beszámolni a történtekről, és mindarról, ami azután következett. A szövetség célja az, hogy a lehető leggyorsabban pontot tegyenek a nagy port felvert ügy végére.

Wladár korábban azt mondta, hogy mindenképpen fegyelmi eljárás vár a sportolóra. Nehezíti a dolgot, hogy a Dél-Koreában hozott döntés pontos tartalmát és a jegyzőkönyveket várhatóan csak 2-3 hét múlva ismerhetik meg.

Kenderesi Tamás megérkezése után kijelentette, hogy a Dél-Koreában megfogalmazott és a sajtóhoz eljuttatott közleményéhez egyelőre semmit sem kíván hozzáfűzni. Az úszó nem haza, Pécsre utazott, hanem kórházba ment, ahol térdműtét vár rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .