120 perc – 2018. január 15. 16:00

0
850

LMP: A kormány hozza nyilvánosságra a Tiborcz-féle OLAF-jelentést

Tiborcz István és Orbán Viktor

Hadházy Ákos társelnök sajtótájékoztatóján azt követelte, hogy a kormány a négyes metró ügyéhez hasonlóan a lehető leghamarabb hozza nyilvánosságra az Európai Csalás Elleni Hivatal jelentését az Elios-ügyről. Szerinte a magyar politikai közélet a legsúlyosabb morális válságát éli, nem volt még olyan korrupciós ügy, amelyik egy hivatalában lévő miniszterelnök családját érintette volna. (MTI)

MSZP: A Fidesz felemelte másfélmillió ember rezsijét

Az MSZP szerint valódi rezsicsökkentésre van szükség, mert a Fidesz legalább másfélmillió ember rezsijét emelte fel. A szocialisták egy alapcsomagot javasolnak bevezetni minden magyar állampolgárnak a víz-, a gáz- és az áramszolgáltatásra. Bangóné Borbély Ildikó sajtótájékoztatón beszélt erről. (MTI)

Fidesz: Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervről szóló ülésen

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke azt mondta, „Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja”, ezért nem vehet részt olyan ülésen, amely a „Soros-tervvel” foglalkozna. Szerinte ez nem jelenti azt, hogy Szél Bernadettet kitiltották, de nem vehet részt az ülésen, mert „egészen mást képvisel, mint a magyar érdek”. (MTI)

Oroszország támogatja a koreai tárgyalásokat

Szergej Lavrov külügyminiszter azt mondta: az ország kész arra, hogy támogassa a rakétaválságban érintett országok közvetlen tárgyalását. Észak- és Dél-Korea a múlt héten kezdett párbeszédbe. (Reuters)

Kiberbiztonsági központot hoztak létre Budapesten

A Deloitte hozta létre a központot, 40 emberrel, 18 régióbeli országot szolgálnak ki innen. 24 órában kínálnak szolgáltatásokat a számítógépes támadások kivédésére. (MTI)

Újabb színésznő beszélt arról, hogy molesztálták

Forrás: Flickr / discutivo

Eliza Dushku, a Buffy, az Angel, a Tru Calling és a Dollhouse sorozatok színésznője számolt be arról, hogy 12 évesen, a True Lies – Két tűz között című Arnold Schwarzenegger-film forgatásán fogdosta a kaszkadőrök egyik koordinátora. Azt állítja, hogy miután ezt elmondta valakinek, a koordinátor, aki mindent tagad, szándékosan sérülést okozott neki egy jelenetben. A rendező, James Cameron azt mondja, nem tudott az ügyről, és nagyon sajnálja, mert ha akkor megtudja, „nem lett volna kegyelem”. (Guardian)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .