A választás utáni elégtétellel fenyegetőzött Orbán Viktor

1
2540

Jogi, erkölcsi és politikai elégtétellel fenyegette meg ellenfeleit ünnepi beszédében Orbán Viktor, aki négyszer említette Soros Györgyöt. Azt is mondta róla: „Gyuri bácsit” visszaküldik Amerikába. Szerinte „el akarják venni az országunkat”, és tízezreket akarnak betelepíteni „más földrészről”.

MTI Fotó: Sóki Tamás

Orbán beszéde elején a Békemenet résztvevőit, és azon résztvevő lengyeleket köszöntötte. Szerinte a menet most Lengyelország melletti kiállás is volt.

Arról beszélt, hogy „ma különösen sokan gyűltünk össze”, amelynek a tisztelgésen túl a választás az oka – ahol

„nem négy év lesz a tét”.

Szerinte olyan komoly dolgokat kell ma megbeszélni, mint 170 éve. Magukat nevezte a 48-as forradalmárok örököseinek.

Azt mondta: „egyenesen, megalkuvás és szemérmeskedés nélkül beszélni”, és még előttük van a legnagyobb megvívandó csata:

„A helyzet úgy áll, hogy el akarják venni az országunkat.”

Szerinte más földrészről érkező idegeneknek akarják odaadni, akik le akarják cserélni a kultúránkat, és el akarják érni, hogy az ő leszármazottjaik éljenek itt. Ezt szerinte „külső erők és nemzetközi hatalmak akarnak ránk kényszeríteni itthoni csatlósaik segítségével”, és ehhez a választást látják alkalmasnak.

MTI Fotó: Kovács Tamás

Azt mondta: nem csupán választást akarnak nyerni, hanem a jövőt. Világtörténelmi fordulópontról beszélt, ahol az egyik oldalon a nemzeti, a másikon a globalista erők állnak, szerinte utóbbiak nyitott társadalmat, határok nélküli világot, újfajta családokat és olcsó munkásokat akarnak.

Orbán szerint

„Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem központjában áll”,

és meg kell védeni az eredményeket. Szerinte „nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdeni, hanem egy birodalommá szervezett nemzetközi hálózattal”: itt beszélt spekulánsokról, aktivistákról, és persze azt is mondta, hogy Soros György áll mögöttük.

Azt mondta:

„mi sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit”,

de harcolni fog „Soros György birodalma” ellen.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Szerinte az ellenzéknek, hatalomra kerülve egy feladata van: a „nagy terv végrehajtása”, hogy bevándorlók „tíz- és tízezreit” telepítse be – aztán már tízmilliókról beszélt, akik Európába indulnának. „Brüsszel” Orbán szerint „odadobja kultúránkat, életformánkat”, nem véd meg minket.

Ezután ismét a választásról beszélt: szerinte „nem lehetnek illuzióink”. Gyurcsányra utalva beszélt arról, hogy ellenfeleik elismerték, hogy hazudtak.

Szerinte lehet, hogy „álruhába bújva” próbálkoznak a „Soros-jelöltek”,

mint ahogy Hódmezővásárhelyen tették.

Orbán szerint ellenfelei „nem érvelnek, hanem cenzúráznak”, és „a gyűlölet magjait szórják szét”. Azt mondta, ezért

a választás után jogi, erkölcsi és politikai elégtételt fognak venni.

Azt mondta: az ellenfél rejtőzködő, alantas, nemzetközi, pénzzel spekulál, „nincs saját hazája” és bosszúálló, de hazaküldik „Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben”, arra kérik, hogy „menjen vissza Amerikába”.

Arról is beszélt, hogy nincs újabb esély, „ha átszakad a gát, beözönlik az áradat, a kulturális megszállás visszafordíthatatlan lesz”.

Szerinte felkészültek a választásra, „már csak az marad hátra, hogy a Jóisten segítségét kérjük”. Ezután arra kérte a résztvevőket, hogy együtt szavalják el a Himnuszt. Beszédét így zárta: „Fel, győzelemre, hajrá Magyarország, hajrá magyarok”.

1 hozzászólás

  1. Teljesen megborult az agya! Konkrétan megfenyegetett mindenkit, aki nem rá szavaz. Az ellenzék a gyűlölködő, de közben minden mondatából fröcsögött a gyűlölet. Remélem, ez volt az utolsó miniszterelnöki beszéde!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .