Nicsak, Pintér Sándor kibeszél!

0
2311

Zavar az erőben, vagy valami más? Amit tudunk, hogy Pintér Sándor belügyminiszter kibeszélt a kánonból. Mai sajtótájékoztatóján, amelyről a Független Hírügynökség is beszámolt, egy kérdésre válaszolva a következőt mondta: „Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért egyelőre nem alkalmazzák vele szemben a távolságtartást.”

Vagyis, nem tiltják ki az országból, amint azt korábban a kormányhoz közeli sajtó belengette. Ezt egyébként amúgy is tudtuk: Soros György magyar állampolgár, és magyar állampolgárt a hatályos rendelkezések értelmében nem tilthatnak ki Magyarországról.

Hanem most Pintér belügyminiszter azt is elmondta a nyilvánosságnak, hogy Soros György nem végez migrációs tevékenységet. Mindez magyarra fordítva azt jelenti, hogy nem szervez menekülteket Európába és Magyarországra.

Ezt is tudtuk persze, de a kormány erről mást mondott.

És nemcsak mást mondott, de milliárdokat költött a Soros-tervet leleplező kampányra. Mely terv, megint csak tudható, nem létezik.

De mentek a milliárdok orrba-szájba, természetesen az adófizetők pénzéből. Mert hát honnan mentek volna? A kormánynak nincs saját pénze, sem gazdag bácsikája Amerikában – a kormány csak azt költheti el, amit az adófizetőktől kap.

El is költi. Az elmúlt években Orbán Viktor kormánya milliárdokat fordított az embereket megtévesztő kampányra, nemzeti konzultációnak hazudott propagandára. Láttuk már hova vezet a gyűlölet – Őcsényben, Kömlőn, Perbálon, vagy, legújabban Cegléden.

Félő, hogy a sor folytatódik..

Ha csupán az ablakon kidobott milliárdokat nézzük, azt a pénzt, amelynek máshol jobb helye lenne, akkor azt kell mondanunk, hogy az anyagi kár jelentős. Sokkal súlyosabb azonban az a kár, amelyet a kormány a hisztériakeltéssel a lelkekben okozott. Nehezen és hosszan gyógyuló sebeket ejtett, olyanokat, amelyeket még a miénkénél sokkal jobb állapotban lévő egészségügy is csak hosszú idő alatt képes begyógyítani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .