Mi van Putyin ikreivel?

0
1483
FH

Minden oroszok elnökének születésnapján ezen mereng az orosz sajtó merészebb része. A 68 éves Putyin birodalmában az elnök magánélete tabu. Amikor a Moszkovszkij Korreszpondent megírta, hogy Putyin Kabajevaval él együtt, akkor a lap napok alatt megszűnt – “pénzügyi nehézségek miatt”.

Alina Kabajeva, aki olimpiai aranyérmes tornásznő hosszú ideje együtt él Putyinnal, de az elmúlt másfél évben szó szerint eltűnt! Az ok: ikreket szült minden oroszok elnökének még áprilisban. Róluk természetesen nem lehet tudni semmit sem. A mama korábban Putyin pártjának parlamenti képviselője volt, de ez is megszűnt. Az orosz lapok ezért Kabajeva barátnőit kérdezgetik, de ők is csak annyit tudnak Oroszország koronázatlan cárnéjáról, hogy olykor gondol rájuk. Erre abból következtetnek, hogy szeretteik sírján olykor friss virágcsokrot találnak ezzel a felirattal: Alina. Márpedig nincs több ilyen nevű barátnőnk – mondja az a két tornásznő, akik az olimpiák idején a legjobb barátnői voltak Alina Kabajevanak, aki a hírek szerint egy ikerpárral ajándékozta meg Putyint.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .