Lopott e-mail-címekre küld kampánylevelet Bakondi?

0
747

Valószínűleg jogosulatlanul megszerzett címekre is küldhet kampányleveleket Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó. Ebben a migránsriogatás mellett a Fideszre szavazásra buzdítja a címzetteket.

A Bakondi György fidesz.hu-ra végződő e-mail címéről kapnak leveleket emberek azzal a szöveggel, hogy április 8-án arról döntünk, maradjon-e a kerítés. Erről számoltak be olvasók a 444.hu-nak, az Indexnek és a hvg.hu-nak egyaránt.

A címzettek mind azt állítják, hogy nem adták meg elérhetőségüket a Fidesznek. Egyikük azt is írta, hogy leiratkozni se tud a listáról. (Ez dupla törvénysértés lenne: a cím jogosulatlan megszerzése mellett a leiratkozás lehetetlenné tétele is tilos.)

A migrációval riogató levelet olyan is megkapta, aki az Ügyfélkapun regisztrált arra, hogy a stockholmi nagykövetségen szavazhasson április 8-án.

A visszaigazoló levél helyett Bakondi György e-mailje futott be hozzá.

Bakondi György az elmúlt időben rendszeresen azzal kerül be a hírekbe, hogy a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójaként migrációval ijesztgető műsorokban vesz részt a kormányzati médiában.

Kérdésünket elküldtük Bakondi Györgynek, ha válaszol, megírjuk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .