Kezdőlap Címkék E-mail

Címke: e-mail

Életveszélyes fenyegetés

0

Németh Angélát, Rákospalota és Újpalota polgármesterét egy vasárnap kapott e-mail üzenetben életveszélyesen megfenyegették. A független polgármester asszony ezt Facebook üzenetben tette közzé.

“Vasárnap életveszélyes, a megölésemet kilátásba helyező, gyalázkodó tartalmú e-mailüzenetet kaptam. A rendőrségi feljelentést a mai napon megtettem. Bízom abban, hogy a nyomozó hatóság a bűncselekmény súlyának megfelelően megteszi a szükséges intézkedéseket. Meggyőződésem, hogy ezen súlyos fenyegetés a polgármesteri tisztségemmel összefügg, hiszen a munkahelyem által üzemeltetett e-mailcímre érkezett. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a választási kampány még igen messze van, és az indulatok már most ilyen mértékűvé váltak. Aki az ilyen indulatokat gerjeszti, talán magában el tudja rendezni, vagy annyira nem képes kontrollálni a cselekedeteit, hogy most nyugodtan hátradől, mint aki jól végezte dolgát. Remélem, hogy nem ezt történt.”

Németh Angéla feljelentést tett a rendőrségen.

Lopott e-mail-címekre küld kampánylevelet Bakondi?

Valószínűleg jogosulatlanul megszerzett címekre is küldhet kampányleveleket Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó. Ebben a migránsriogatás mellett a Fideszre szavazásra buzdítja a címzetteket.

A Bakondi György fidesz.hu-ra végződő e-mail címéről kapnak leveleket emberek azzal a szöveggel, hogy április 8-án arról döntünk, maradjon-e a kerítés. Erről számoltak be olvasók a 444.hu-nak, az Indexnek és a hvg.hu-nak egyaránt.

A címzettek mind azt állítják, hogy nem adták meg elérhetőségüket a Fidesznek. Egyikük azt is írta, hogy leiratkozni se tud a listáról. (Ez dupla törvénysértés lenne: a cím jogosulatlan megszerzése mellett a leiratkozás lehetetlenné tétele is tilos.)

A migrációval riogató levelet olyan is megkapta, aki az Ügyfélkapun regisztrált arra, hogy a stockholmi nagykövetségen szavazhasson április 8-án.

A visszaigazoló levél helyett Bakondi György e-mailje futott be hozzá.

Bakondi György az elmúlt időben rendszeresen azzal kerül be a hírekbe, hogy a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójaként migrációval ijesztgető műsorokban vesz részt a kormányzati médiában.

Kérdésünket elküldtük Bakondi Györgynek, ha válaszol, megírjuk.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK