Így gyűlöld a Sorosodat!

1
1172

Hála a kormány kampányának, ma már sok jó magyar ember utálattal gondol Soros Györgyre. Beérik az elvetett mag, termőre fordulnak az idős milliárdos megutáltatására költött milliárdok.

De az eredménnyel soha nem lehetünk elégedettek. Még mindig vannak tartalékok, ezért az alábbi, gyorstalpaló kurzusunkon azoknak igyekszünk segíteni, akik szeretnék Sorost még a mostaninál is jobban gyűlölni.

Aki úgy érzi, hogy, dacára a hazug propagandára elköltött milliárdoknak, még mindig nem tudja úgy utálni Sorost, mint ahogy szeretné, az első lépésben gondoljon arra, hogy Soros elszerette a nőjét. (Pasiját.)

Jusson eszébe, hogy Soros drága autóval jár, nagy házban lakik és a hónap végén nincs gondja a sárga csekkek befizetésével. Ha étteremben eszik, nem nézi az étlap jobboldalát.

Télen nem fázik, mert tud fűteni, nyáron nincs melege, mert van légkondija.

Ha kedve támad, elutazik valami szép helyre, ha olyanja van, otthon marad.

Ha Ön még ezek után sem elégedett az eredménnyel, gondoljon arra, hogy Soros lenyúlta a magánnyugdíj-pénztárakban tartott megtakarításait. Dohányboltot szerzett a barátainak, kaszinó engedélyt a csókosoknak.

Hiába dolgozott drágábban, mint a konkurencia, Soros nyerte el az összes közbeszerzést. Övé már majdnem a teljes média, amit ő gondol a világról, az látszik a tévében, hallatszik a rádióban, olvasható az újságokban.

Miatta kapott ki a magyar válogatott Andorrától, ő segítette a luxemburgiakat, hogy legyőzzék a mieinket.

Akinek még ez is kevés, gondoljon arra, hogy Soros György nem szereti a fütyülős barackpálinkát, és ha ezer évig gyakorol, akkor sem tudja olyan messzire köpni a szotyola héját, mint Magyarország miniszterelnöke.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .