Enyém a vár, tied a lekvár

0
1738

Mondhatná akár – minden oka meg lenne rá -, az a kár, hogy nem maradt focista. Jókor volt jó helyen szerencselovagja, oszt jó napot! 

Már biztos, hogy vége van! A kérdés az, hogy kibírja-e még tavaszig és mi lesz azután? Orbánnak és kompániájának ezzel a rabszolgatörvényes vircsaftot kiváltó húzásával végképp befellegzett! És ez még csak egy szelete a rothadó narancsnak!

Fideszes pártkatonák kerültek minden parancsnoki posztra és a kormány házi bírósága dönt majd belátható időn belül az összes állami hatósággal kapcsolatos jogvitában, az adó-, építéshatósági vagy választási ügyektől kezdve egészen az adatkérési, vagy sajtóperekig. Enyém a vár, tied a lekvár!

Házmesterük beszél a parlament méltóságáról, ő, aki izomból ne óbégassonozza képviselő társát! Félelmet tükröz a kormány kommunikációja, mondja Krekó Péter. Szerinte a kormányközeli médiumok az események elhallgatására törekednek. „Azt jelenti, hogy valószínűleg sokan félnek attól, hogy többen csatlakoznának a tüntetéshez, hogyha tudnának róla, ez egyfajta félelmet tükröz. A másik reakció az pedig egy hisztérikus gyűlöletkeltés, ami az ellenzéki szavazókat, a tüntetésen részt vevőket egy agresszív, dühöngő csőcselékként láttatja.” Enyém a vár, tied a lekvár!

Tegnap az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) és az Európa Tanács égisze alatt működő Velencei Bizottság közös állásfoglalásában mondta ki, hogy hatályon kívül kell helyezni a civil szervezeteket érintő magyar migrációs különadóra vonatkozó szabályozást, hivatalos nevén a “Stop Soros” törvénycsomagot, mert az sérti a szólásszabadságot és az egyesülési szabadságot. Enyém a vár, tied a lekvár!

A 2006-os őszi eseményekre hajaz, meg izomagyú szélsőségesekre a volt jobbikos alelnök, amikor azt mondja: „Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet”. És ez még semmi!

A tüntetések az elmúlt napokban folytatódtak. A Kossuth téren és a Nyugatinál is összetűzés volt a rendőrök és a tüntetők között.

Videó is készült arról, amint a demonstrálók egy részét arcon fújták a rohamrendőrök, a Momentum alelnökét pedig kiemelték a tömegből.

24.hu azt írta, hogy a körbefogott tüntetőket csak azután engedték el, ha azok bemondták a saját nevüket a kamerába. Vasárnap is lesz demonstráció. És ez még semmi! Mert mi magyarok ugyebár, mindig, bármely körülmények között visszaverünk minden támadást.

Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára pénteken feltett videóban kijelentette: “… utolsó kísérlet, mert hamarosan európai választások lesznek, és a dalnak vége lesz” Enyém a vár, tied a lekvár!

Én azért nem innék előre a medve bőrére, mert aki másnak vermet ás…

Valóban vége a dalnak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .