Egy képalá, ami mindennél többet mond

0
990
Fotó: http://en.kremlin.ru/events/president/news/58014

Rengeteg vetülete van a hétfői amerikai-orosz csúcstalálkozónak, az első igazi Trump-Putyin tárgyalást már megkezdése előtt is a legkülönbözőbb szakértők elemezték, s teszik ezt ezekben a percekben a világ minden szegletén. Néha azonban egy képalá mindennél többet mond.

Némi túlzással a történelminek tartott amerikai-orosz csúcstalálkozó főszereplői még az igazak álmát alusszák, ám a világ sajtója már azzal van tele, mennyire látszódott Putyin, a volt KGB tiszt dominanciája Trump felett. Külpolitikban jártas újságírók, diplomáciában otthon mozgó tapasztalt rókák, a minden kimondott szóból, azok sorrendjéből világokat kiolvasó beszédelemzők, a testtartások specialistái, stb. sorra jutnak erre a következtetésre: Putyin lealázta Trumpot.

Pedig nem kellene ennyit erőlködni.

Elég megnézni azt a fotót, pontosabban, elolvasni annak a fotónak a képaláírását, amelyet Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalos oldalára tettek ki.

Ezt, amely azt írja:

„With US President Donald Trump before the talks. On the left – Melania Trump, the current First Lady and wife of President Donald Trump.”

Azaz, a tárgyalások előtt az Egyesült Államok elnökével. Baloldalon Melania Trump, jelenlegi First Lady és Donald Trump elnök felesége.

Nem hinném, hogy véletlen a megfogalmazás…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .