Kezdőlap Címkék Terrorista nők

Címke: terrorista nők

Bréking nyúz, 2017. december 27. – Tudósítás a másik valóságból

0

A 888-hu meghúzta a vészharangot: jönnek a női terrorszervezetek; A Pesti Srácok viszont Antall gyóntatópapját idézi, aki szerint a hatvannyolcas gengszterek és huligánok irányítják Európát; Dömötör államtitkár meg megnyugtat minden aggódó és szorongó magyart: több minisztérium is vizsgálja, hogyan tudnának újabb védelmi eszközöket életbe léptetni a Soros-terv ellen; a Fidesz szóvivője sem volt rest: azt mondta, hogy európaiak milliói szeretnének olyan országban élni, mint Magyarország.

888.hu: Feminácik figyelem, már női terrorszervezet is van Németországban

A német hírszerző szolgálatok szerint Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország legnépesebb államában 40 nőből álló iszlamista terrorhálózatot azonosítottak.

Ugyancsak a belügytől származó jelentések szerint egyre gyakrabban tűnnek fel női iszlamisták, hiszen a megölt vagy a fogva tartott társuk helyet ők próbálják meg beteljesíteni a férjük által kitűzött célt.

A német Alkotmányvédelmi Hivatal helyi vezetője szerint a terrormamik szalafita nézeteket követtek, vagyis az iszlám azon irányzatát, amely szó szerint értelmezi a Koránt.

Pesti srácok: Hatvannyolcas gengszterek és huligánok irányítják Európát – mondja Antall gyóntatópapja

„Keresztény Magyarországot akartam” – mondta néhai miniszterelnökünk, Antall József a halálos ágyán egykori tanítványának, s gyóntatópapjának, Bolberitz Pálnak. Bolberitz professzor ma is úgy gondolja, hogy Európának csak akkor van esélye, ha megőrzi a keresztény kultúrát. A Széchenyi-díjas pap, filozófus szerint ma a sok egykori „68-as gengszter” már bürokrataként vezeti az Európai Uniót, és ők azok, akik rá akarják kényszeríteni az elképzeléseiket Európára, miközben állandóan a szabadságról és a demokráciáról papolnak. “Az öreg huligánok most ott vannak a pozíciókban, ők a császárok. Az teljesen mindegy, hogy a császárt most Európai Bizottságnak, vagy Parlamentnek, vagy bíróságnak hívják, ezek a demokrácia látszatai.”

Dömötör Csaba: Elutasítjuk az önfeladást (Magyar Hírlap)

Több minisztérium is vizsgálja, hogyan tudnánk újabb védelmi eszközöket életbe léptetni – mondta lapunknak a Soros-terv kapcsán a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára

Az uniós intézmények sok szempontból önjárók, fogalmazhatunk úgy is, csattognak a bürokratikus fogaskerekek Brüsszelben, függetlenül a berlini koalíciós alkudozásoktól. A következő uniós csúcson újra napirenden lesz a kvóta – hívta fel a figyelmet a lapunknak adott interjúban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Magyar Idők: Magyarország erősebb és biztonságosabb lett

Magyarország ma igazoltan a világ egyik legbiztonságosabb országa – jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője a Breuerpress­nek adott interjújában.

(…) A Magyarország és az unió viszonyát érintő kérdésre Puskás Imre kifejtette: a kormány álláspontjának egyre több a támogatója, és európaiak milliói szeretnének olyan országban élni, amely megőrzi a hagyományait, a kultúráját, a nemzeti identitását. E szempontból fontosnak nevezte, hogy az új osztrák kormány és annak vezetője másképpen áll általános politikai kérdésekhez, a migrációhoz és a visegrádi országokhoz is, mint az elődje, ennek hatására pedig valószínű, hogy erős közeledés lesz a V4-ek és Ausztria között. Ez rendkívül fontos, hiszen ha egyre többen osztják Magyarország és a V4-ek álláspontját, akkor egyre nehezebb lesz olyan döntéseket hozni Brüsszelben, amelyek szembemennek a magyar kormány álláspontjával. Végül arra a kérdésre, hogy mik a tervei a 2018-as választás után, azt felelte: „Bízom abban, hogy feladatot kapok, olyat, ami megfelel a képességeimnek, és kihívást is okoz.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK