Kezdőlap Címkék Magyar Nemzeti Kártya

Címke: Magyar Nemzeti Kártya

Gyógyika

Előre kell bocsátanom, hogy sem orvos, sem gyógyszerész nem vagyok, így az alább taglalt szer gyógyhatását nem kívánom és nem is fogom minősíteni. Én csak a nevére és a mibenlétére lettem figyelmes – érdekes egy dolog lehet, annyi szent, olyan varázsszer, ami csak a magyarokra hat, vagy esetleg nem csak rájuk, de erősen nemzeti jellegű mégis.

Tulajdonképpen a Facebookon láttam meg egy fotót, ami a reklámtábláját ábrázolja, valahol egy országút mentén. Minden különösebb magyarázat nélkül. Mármost nem szeretem, ha valamit nem értek, így rákerestem a Google-ban, és megtudtam, mi ez.

Vagy gyógyszer, vagy gyógyhatású szer, vagy ez, vagy az sem, meg nem mondom, nem is állítom, micsodás természetű, de érdekes matéria lehet. Egyfajta rügykivonat. „3000 féle növényi rügykivonat és ásványi anyag energetikai és sejt mintázatát tartalmazó készítmény család.” Mire ajánlja a gyártó cég, bizonyos Nimród Völgye Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Szociális Szövetkezet?

Van belőle:

Általános test harmonizáló
Anyagcsere harmonizáló
Bőrgyógyászati harmonizáló
Bőrszövet rendszer harmonizáló
Csontvázrendszer harmonizáló
Diabétesz harmonizáló
Emésztőrendszer harmonizáló
Endokrin rendszer harmonizáló
Érzékszervi harmonizáló
Férfi test harmonizáló
Hyper antitumoral harmonizáló
Idegrendszer harmonizáló
Immunrendszer harmonizáló
Légzőrendszer harmonizáló
Női test harmonizáló
Szájüreg és fogrendszer harmonizáló
Szív és érrendszer harmonizáló
Vese és húgyúti rendszer harmonizáló

Ez, kérem, maga a Bölcsek Köve, ez mindenre jó, csak nehéz hozzájutni

Nem úgy megy ám, hogy bemegyek a patikába és kérek, legfeljebb ki kell fizetni. A termékcsalád honlapja el is magyarázza.

„A GYÓGYIKASZER, Magyar Szent Korona Termék.

Kereskedelmi forgalomban nem kapható, de mindenki számára hozzáférhető, rendelhető, aki a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz csatlakozik. A csatlakozás végzettségtől függetlenül mindenki számára lehetséges, egy egyszeri csatlakozási nyilatkozat kitöltésével megtehető.

Mi hisszük és tudjuk, hogy az okok őszinte megvizsgálása, a tünetek általi tanítás felismerése, és az ok, vagy okok megszüntetése nélkül, nem lehet teljes gyógyulást várni semmilyen gyógymódtól és eszköztől!!!”

Álljuk meg egy kicsit. Ezek szerint olcsó sem lehet, hiszen a Szent Korona termeli, abból meg csak egy van, és ki tudja, mikor rügyezik, de szerintem ritkán. Lévén, hogy nem növény. Ellenben megrendelni is csak akkor lehet, ha csatlakozom a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz, ami nevéből fakadóan a magyar népet gyógyítja, más népek szóba sem jöhetnek. Vagy hogy is van ez. Mi ennek a mozgalomnak a célja?

„Célja, hogy tagjai hatékonyan hozzájáruljanak egy igazságos, szeretet alapú, tudatosan jóléti életforma megteremtéséhez a Kárpát Hazában a Magyar Szent Korona működési rendje alatt.”

Igen szép dolog ez, csak még mindig nem tudom, mikor rügyezik a Szent Korona, melynek terméke a Gyógyikaszer. Kutassunk tovább.

Újabb szervezet bukkan elénk a meotiszi mocsarakból.

„A Magyar Nemzetegyesítő Közösség a közel múltban alakult azzal a céllal, hogy a magyar nemzettársaink által létrehozott értékeket, „gyöngyszemeket” segítsen erős EGY-SÉGbe rendezni.

A Magyar Nemzetegyesítő Közösség tagjai Magyar Nemzeti Kártyával rendelkeznek.
Aki rendelkezik Magyar Nemzeti Kártyával, az jogosult a GYÓGYIKASZER használatára.

Keresd fel a honlapunkat és állj sorainkba!”

Tisztelettel, biztos, hogy maguk gyógyszert árulnak és nem tagságot?

Mert nagyon úgy nézem, hogy bonyolultabb ehhez a medicinához jutni, mint Ray Charlesnak bejutni a Ku-Klux-Klanba. Egyik nemzeti közösség, másik nemzeti közösség, mindenféle kártyák, tagságok – és mindez a hercehurca egy rügykivonat kedvéért.

Nem tudom, milyen a hatása a testre, lehet jó és lehet kevésbé jó, de hogy a szellemi képességeket némiképp negatívan befolyásolhatja, az elég valószínűnek tűnik, főleg a honlap következő gondolatai után:

„A GYÓGYIKASZER lényege, hogy a szerveknek megfelelő mintázatú rügykivonatok és anyagok tartalmát az érintett szervekhez károsodás nélkül, a bőrön át eljuttatva, lehetővé válik, hogy a szervezet, vagy az adott szerv, a sejtemlékezés által kiválasztva a neki legmegfelelőbb hatóanyagokat, azokat beépítve, az eredeti típussejtek szaporodását segítse. Ez által az adott szerv eredeti sejtmintázata és a sejtinformációs rendszere, és a szerv eredeti működése is helyreállítható.”

Sejtemlékezés. Mintázat. Sejtinformációs rendszer. Akinek ez nem elég, ölelje a kemencét, mondaná a népi bölcsesség.

Kérem tisztelettel, semmi közöm a szer gyógyhatásához, nem minősítem, mert nem ismerem, de az napnál világosabb, hogy ez egy áltudományos halandzsa, és aki ennek a gezemicének a kedvéért képes belépni mindenféle szervezetbe (amelyek, ugyebár, taglétszám függvényében kapják az állami dotációt, ám mivel itt hangsúlyozottan hagyományőrzésről van szó, nincs is akadálya a támogatásuknak), az bizony olyasminek is könnyen tagja lehet, amiről a legvadabb álmaiban sem hitte volna, hogy köze lesz hozzá.

Aki viszont kedveli ezt a gondolkodásmódot, ám tegye – én maradok a patikaszereknél.

És, hogy ne mondják rólam, miszerint rosszindulatú vagyok, adok egy reklámötletet is a gyártóknak.

Milyen jó kis szlogen lenne nekik, bár a Weöres Sándor már megírta:

„Gyógyika, Gyógyika épít
Hajnali ködfal a vára
Termeiben sok a vendég
Törpekirály fia-lánya”.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK