Kezdőlap Címkék Felsővezeték

Címke: felsővezeték

120 perc – 2018. január 23. 10:00

0

Légitársaságot venne a Wizz Air

A Wizz Air érdeklődik az Alitalia rövid és középtávú járatainak az átvétele iránt – közölte Váradi József, a diszkont légitársaság vezérigazgatója az olasz La Repubblica lapnak adott interjúban.

Az olasz légitársaság átvételére eddig a német Lufthansa és a brit easyJet légitársaságok, valamint az amerikai Cerberus kockázati tőkebefektető társaság jelezte érdeklődését. (Reuters)

Elszakadt a felsővezeték

Felsővezeték-szakadás miatt szünetel a vonatközlekedés Budapest-Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között – közölte a Mávinform. Egyes járatoknál akár 60-90 perces késésre kell számolniuk. (MTI)

Idén is a Manchester United vezeti a „pénzligát”

Ez derül ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által 21. alkalommal elkészített jelentésből. A Premier League-ben szereplő egyesület a 2016/17-es idényben 676,3 millió eurós bevételt produkált, s ez 1,7 millióval több a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid számainál. A Barcelona 648,3 millióval végzett a harmadik helyen.(Reuters)

 

Nem turnézik többé a Grammy-díjas énekes

Neil Diamond Grammy-díjas amerikai popénekesnél Parkinson-kórt állapítottak meg, ezért nem indul több turnéra. Az énekes, aki az 1960-as évek óta írja és énekli dalait, vasárnap lesz 77 éves, az amerikai Hanglemez Akadémia (The Recording Academy) ez alkalomból életműdíjat ad neki. Diamond több mint 130 millió albumot adott el világszerte. (MTI)

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK