Kezdőlap Címkék Brit trónörökös

Címke: brit trónörökös

Jöhet az újabb brit királyi esküvő

0

Úgy tűnik, hogy igazzá váltak a brit királyi család egyik tagjáról a műlt héten útjára indult pletykák: Harry herceg eljegyezte amerikai barátnőjét, Meghan Markle-t. Ezt Harry édesapja, Károly brit trónörökös jelentette be. 

A Clarence House, a walesi herceg londoni hivatala által kiadott nyilatkozat szerint 2018 tavaszán tartják majd a pár esküvőjét. Ugyanakkor a pontos dátumot egyelőre nem közölték, azt az udvar egy „megfelelő időpontban” fogja ismertetni.

Az eljegyzést még ebben a hónapban megtartják Londonban, az eseményről  beszámoltak II. Erzsébet királynőnek. Harry herceg megkapta Markle szüleinek áldását is. A házaspár a londoni Kensington-palotában lakik majd.

Az online fogadóirodákon már lehet fogadni arra, hogy vajon melyik hónapban tartják az esküvőt. Eddig a legtöbb tipp májusra érkezett, mivel sokak szerint a pár meg fogja várni Katalin hercegnő ikreinek áprilisban esedékes megszületését.

A legtöbb nemzetközi médium legkésőbb csütörtökön 11 órára várta Harry herceg és Markle házasságának bejelentését, de ez nem történt meg, és emiatt sokan hangot adtak a csalódásuknak. Korábban már arról számoltak be, hogy Meghan átvitte a kutyáit Nagy-Britanniába, illetve költöztetőkocsik jelentek meg a Toronto melletti lakásában. A Daily Express azt írta, hogy a pár egyelőre várja a Canterbury érsek áldását, mivel Meghan Markle elvált.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK