Kezdőlap Címkék Antwerpen

Címke: antwerpen

120 perc – 2018. január 16. 12:00

0

Orbán megbeszélése AZ Apollo Tyres vezetőivel

Orbán Viktor miniszterelnök az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt kedd délelőtt az Országházban. A kormányfő, valamint Onkar Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. elnöke és Neeraj Kanwar alelnök, ügyvezető igazgató megbeszélésén a cég magyarországi beruházásának helyzetét tekintették át. Havasi Bertalan sajtófőnök szerint az Apollo itteni tevékenysége bővítésének lehetőségeiről is tárgyaltak (MTI)

187 ezren kértek menedéket Németországban

A szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal kedden ismertetett kimutatása szerint egy évvel korábban még 280 ezer embert regisztráltak, a nemzetközi migrációs válság eddigi legsúlyosabb szakaszában, 2015-ben pedig 890 ezret. A legnagyobb csoportokat tavaly is a szíriai, az iraki és afganisztáni állampolgárok alkották, nagyjából 50 ezer, 20 ezer, illetve 12 ezer fővel. (MTI)

Összeomlott három társasház Antwerpenben

(MTI/EPA/Olivier Hoslet)

A detonációban legalább két ember meghalt, 14-en megsérültek, az egyik sérült állapota válságos. A rendőrség szerint nem terrortámadás történt. Az RTBF belga állami televízió beszámolója szerint gázszivárgás okozta a robbanást. A nyilvánosságra hozott fényképeken látható volt, hogy a robbanás három épületnek szinte teljesen letarolta a homlokzatát. (MTI)

13 gyereket mentettek ki a kaliforniai Horrorházból

Az amerikai hatóságok tizenhárom, embertelen körülmények között nevelt gyereket mentettek ki a kaliforniai Perrisben található otthonukból.

Az 57 éves David Allen Turpin és a 49 éves Louise Anna Turpin a világtól elzárva, mocsokban tartotta, éheztette, és esetenként az ágyhoz láncolta 2 és 29 év közötti gyermekeit. A kínzással és gyermekeik veszélyeztetésével vádolt szülőket vasárnap őrizetbe vették. (MTI)

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK