Bréking nyúz, október 1. – Tudósítás a másik valóságból

0
960
Macron St. Martinon (Fotó: Facebook)

Két legyet üt egy csapásra a Ripost, amely homályosan utalgat annak a francia államfőnek, Macronnak a másságára, aki nyíltan Orbán Viktor politikája ellen harcol. Idehaza is talál persze célpontot a kormánymédia: Murányi Andrást és Karácsony Gergelyt egyszerre támadják, amiért az előbbi elszegődött a Párbeszéd kommunikációs igazgatójának. S persze van migránsos írás is., természetesen gyűlöletkeltő és megfélemlítő stílusban.

Ripost – Félmeztelen férfiakkal ölelkezik Macron

A francia elnök a Kis-Antilákhpz tartozó Szent Márton szigetre látogatott a hétvégén, ahol olyan képek születtek róla és félmezelen férfiakról, hogy azóta is ezeken ámul a világ. Az egyik fotón egy nemrégen a börtönből szabadult félmeztelen  férfival ölelkezik Macron, egy másikon pedig a társaságában lévő fiatalok egyike a középső ujját mutatja a kamerának. A képek láttán a Macron politikai ellenfele, a jobboldali Nemzeti Front elnöke,

Marine Le Pen azt írta az egyik közösségi oldalon: Ez megbocsáthatatlan! A felháborodásomat nem tudom kifejezni! Franciaország biztosan nem ezt érdemli.

Macron természetesen azonnal reagált Le Pen szavaira, és kifejtette, hogy számára

Franciaország összes gyermeke egyforma, és ő segíteni akar a fiatalokon.

Az elnök szerint Le Pen szavai gyűlöletkeltőek.

Külön érdekesség, hogy a Szent Márton-szigeten több gyönyörű nő, köztük szépségkirálynők is tűkön ülve várták, hogy legalább egy szelfit készíthessenek az államfővel, Macron azonban inkább a félmeztelen fiatal férfiakkal töltötte idejét.

A francia first lady nem kísérte el férjét a Kis-Antillákra.

Pesti Srácok –  A Párbeszéd kegyelemkenyerét eszi a néhai Népszabadság „nagyon független” főszerkesztője

Soros György bevándorláspárti alakulata, a Párbeszéd kommunikációs igazgatója lett Murányi András, az üzleti okokból az enyészeté lett Népszabadság volt főszerkesztője, aki korábban rendszeresen a független újságírás biztosítékaként aposztrofálta magát. A szebb napokat is megélt Murányinak vélhetőleg nem a mostani állása jelenti karrierje csúcsát, a Párbeszéd támogatottsága ugyanis szinte mérhetetlen.

A jelek szerint szükség van az új arcokra is, ha már a párt vezetője rendszerint más pártoknál vállal miniszterelnök-jelölti szerepet.

A casting nem lehetett kezdőknek való feladat, hiszen ott olyan kommunikációs vezénylőtábornokok vannak, mint a Karigeri vendégfellépései miatt más leszerepelt szerepjátékos csoportoktól igazolt Burány Sándor, a kőbányai szopórém rettenthetetlen üldözője, vagy a bármilyen írott, vagy csak képzelt szöveg betűit misztikusan összeolvasva bármiből kormányváltó hangulatot kiolvasni képes Mellár Tamás.

A kérdés már csupán az, hogy a Dreamteam kispadjáról Murányi mennyire lesz képes ékesszólásával feltornázni a Párbeszéd nulla százalékhoz konvergáló népszerűségét.

888.hu – A betiltott iszlamista szervezet már a gyerekek agyát mossa át

A számos országban betiltott iszlamista szervezet, a Hizb ut-Tahrir állítása szerint 16 év alatti személyeket nem vesznek be a soraikba. Egy újságíró a hónapokig tartó megfigyelése során azonban nemegyszer látott a szervezet ülésein 10 év körüli gyerekeket imádkozni és a Koránt tanulmányozni.

Az Iszlám Állam mellett nyíltan kiálló szervezet többek között Pakisztán, Oroszország, Kína, Törökország és Egyiptom feketelistáján is szerepel. A szervezet Nagy-Britanniában viszont teljesen legálisan működik, hiszen a hatóságok szerint a felekezet nem erőszakos.

A Hizb ut-Tahrir (HuT) nevű iszlamista szervezetről már korábban kiderült, hogy szerintük az Egyesült Királyság és az USA is az iszlám vallás és a muszlimok ellen folytat háborút.

A szervezet egyik fő célja, hogy Angliában is bevezessék a saríát, azaz a rendkívül szigorú és elnyomó iszlám jogrendszert.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .