Bréking nyúz, március 12. – Tudósítás a másik valóságból

0
845

Most épp Hadházy Ákosnak és Juhász Péternek rontott neki az Origo nevét nem vállaló szerzője, a Ripost pedig Gyurcsányékat vádolja azzal, hogy gyerekekkel plakátoltatnak. A kormánymédia alternatív világából nem maradhat ki a „migránsozás” sem, és még egy nagyívű víziót is találtunk hiúzszemekről és Európa pusztulásáról.

Az Origo névtelen szerzője egyszerre támadja Hadházy Ákost és Juhász Pétert

„Az elmúlt hetekben, a kampánytól teljesen függetlenül, két gyalázatos eset derült ki két politikusról. Olyasmi, amiért feltehetően egy nagyvállalat vagy éppen egy kisvállalkozó is azonnal kirúgja a dolgozóját. Bármelyik országban. El tudjuk képzelni, hogy mondjuk egy spanyol mérnöki irodában nem aznap rúgják ki azt a műszaki rajzolót, akiről kiderül (és beismeri), hogy egy órán át verte a feleségét? Vagy akiről kiderül (és beismeri), hogy el akarta venni alávaló trükkökkel nyugdíjas szomszédja lakását? Juhász Péter, az Együtt elnöke és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a társas együttélés, a józan ész, a mindennapi tisztesség határát olyan gátlástalanul lépte át, hogy nyilvánvaló, hogy semmi helyük a politikában. A két párt azonban nem így gondolja. Érdekes, hogy a Soros-támogatta két pártvezető, az LMP-s Szél Bernadett és az Együtt-vezető Szigetvári Viktor kifejezetten támogatja a két amorális embert (egy fél mondat Szigetváriról: tudjuk, természetesen tudjuk, hogy hivatalosan nem ő az elnök, de az alannyal és állítmánnyal is küzdelmet folytató Juhász Péter nyilván vigyázzban áll, amikor Szigetvári dirigál neki). Utolsó kérdésünk: a tagság (tagság? az Együtt az aláírásokat nem tudta összegyűjteni…), tehát a hivatalosan párttagok miért tűrik ezt? Ha már a vezetőket nem zavarja. (…)

Szerencsére ő nem zsákmányolta ki a nyugdíjasokat. Csak egyet. A szomszédját. Ahogy írtuk, elvette a vízét, és bár 17 millió forintot költött hobbijára, a repülésre, elperelt havonta 27 ezer forintot a kisnyugdíjastól. Hogy elvegye a lakását. Amit a facebookon el is ismert.

Na, és Juhász Péter? Ha családról beszélni kell, akkor locsogni, hazudozni ő is tud.”

A Ripost szerint Gyurcsány gyerekekkel plakátoltat

„Több he­lyen is fel­buk­kan­tak a Gyur­csány-párt által fel­bé­relt gye­re­kek, rá­adá­sul is­ko­la­idő­ben… Segíte­nek iga­zo­lást is sze­rezni.

A ripost munkatársai megszólították a gyerekeket, akikről kiderült, hogy van köztük 10 éves(!) is, de a legidősebbek életkora sem haladta meg a  13 évet.”

A Magyar Idők most a turizmust hozza össze a bevándorlással

„A magyar gazdaság kiemelt ágazata a turizmus. Rekordokat dönt az ide látogató vendégek száma. Ezt erősíti majd az új országmárka kialakítása. Az első körben Budapestre fókuszáló kampány májusban kezdődik, és 12 külföldi országot céloz meg. És bizony, ebben hangsúlyt kap, hogy nálunk nemcsak csodálatos látnivalókat találni, hanem itt biztonságban érezheti magát mindenki. Migránsturizmussal viszont nem tudunk szolgálni. Aki arra kíváncsi, keresse fel valamelyik nyugat-európai vagy skandináv országot, de előbb kössön életbiztosítást!”

A Pesti Srácok kétségbeesve próbálja valahogy Soros Györgyöt belekeverni a szlovák kormányválságba

„A történet pikantériája, hogy a felvidéki magyarok számára Fico alapvetően ellenszenves, Vladimír Mečiar volt kormányfővel kapcsolatban pedig a gyűlöletes sokkal pontosabban fejezi ki az érzéseiket – joggal –, mégis mindketten szembekerültek ugyanazzal a Soros Györggyel, akivel most a magyar kormány is. Látható, hogy a lokalista szemléletű, sokszor egymással marakodó nemzeti kormányok harca ez a globalista nyomással szemben, amiben mindennemű múltbeli sérelmeiket félre kell tenniük, mert egymásra vannak utalva egy sokkal komolyabb téttel bíró küzdelemben.”

A 888 szerzőjének nagyívű víziója támadt

„Ha nem volna hiúzszemünk és nem tudnánk értékelni a szabadságot, már régen végünk lenne.

Ha ugyanis mi is valami gyarmatosításban elaggott, nyálcsorgató korba ért, gazdag, de impotens nemzet lennénk, akkor minden másképp alakulna. Ha a jóléttel az alapösztöneink is ellibbentek volna, nem volna kinek írni ezt a cikket. Ha fegyelmezetten felsorakoznánk valami korszellem szülte torz gondolat mögé, például hogy az idegen szép, és aki elveszi a hazámat, annak igaza van, akkor pusztába kiáltott szó lenne minden megszólalás. (…)

Mondjon már valaki egyetlen okot, hogy 2018-ban miféle európaiságot kellene tanulnunk ezektől a végveszélybe jutott hajdani nagy és erős nemzetektől! Hiszen ők feláldozták önmagukat a nemzetköziség oltárán, hajdani birodalmuk romjain beleszédültek a liberalizmusba, zokszó nélkül elfogadták a nyitott társadalmat – most pedig ott tartanak, hogy rendőreik és hatóságaik nap mint nap eltitkolják, hány afrikai és közel-keleti bevándorló akarata megerőszakolni asszonyaikat, meggyilkolni, kirabolni, elzavarni őket a saját hazájukból. (…)

Bánja a kánya, hogy lemaradtunk, fáziskésésben vagyunk. Hogy nem élünk osztrák színvonalon. Hogy még egy kicsit éhesek vagyunk, és a jóllakottság nem altatta el az ösztönvilágunkat. Hogy vannak nálunk módosabb, gazdagabb országok. Nézzünk rájuk: mint a régi rómaiak a bukás előtt három perccel, egy picit még élvezik a rájuk hulló fénysugarakat, aztán jön valamilyen fokhagymaszagú barbár, becsukja a spalettákat, a drága beteg pedig még remegő kézzel arrébb teszi az ágytálat, majd végleg elszenderül.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .