Bréking nyúz, február 8. – Tudósítás a másik valóságból

0
100

Döbbenetes leleplezés a Ripostban: iszlám jelképet találtak a Jobbik logójában! A Figyelő éberségének köszönhetően az Origo Soros György újabb támadását leplezi le, a Pesti Srácok meg tiltakozik a feltételezés ellen, hogy közük van az Echo TV vezetőinek távozásához. Kálmán Olga sem maradhatott ki a jóból: a kormánymédia alternatív valóságából szemezgettünk.

A Ripost a Jobbik logójában is „bizonyítékot” talált az iszlámbarátságra

„A Jobbik címerében lévő vörös félholddal Vona Gábor gyakran dicsekszik az iszlám államokban tett körútjain.

Miután néhányan cáfolni igyekeztek, hogy a kérdéses félhold valóban iszlám jelkép-e, a Vonával szemben álló jobbikos források felhívták a figyelmet az Iszlám Konferencia hivatalos zászlajára, merthogy ebből emelték át a párt logójába a vörös félholdat… (…)

Vona bizonyítéknak szánja a vörös félholdat, hogy a Jobbik, illetve személyesen ő maga is elkötelezett a muszlim vallás mellett, melyet az emberiség utolsó reményének tart. „Ha ez a fény kialszik, nagy sötétség támad” – írta például a Barikád! című lapban megjelent cikkében.

A mezei párttagoknak persze egy másfajta magyarázattal szolgálnak a logó jelentését illetően. Eszerint a kereszt mögött látható sávok piros-fehér-zöld vitorlákat(!) ábrázolnak, melyek „repítik” a Jobbik hajóját. Azt, hogy melyik hajó használ félhold alakú vitorlákat, persze már nem tudnák megmagyarázni. Csak a beavatottak ismerhetik a magyarázatot, hogy miért is került a párt logójába a vörös félhold…”

Soros György újabb „támadásáról” ír az Origo a Figyelő alapján

„A bevándorláspárti spekuláns munkatársai nem győzik sokadszorra is felhívni mindenki figyelmét arra, hogy mennyi veszély leselkedik a Soros-féle NGO-kra Európában, mennyi “alantas” támadás éri őket, és valójában milyen borzasztó a helyzetük. (…)

Védelem. Soros György paranoiája leginkább ebben a pontban mutatkozik meg. Az OSF szerint elengedhetetlen (!), hogy a magukat fenyegetve (!) érző NGO-k, illetve azok munkatársai (!) számára elérhető legyen a támogatás, ami egyszerre jelentene jogi (!) és pszichológiai (!) védelmet. Mondani sem kell, hogy egészen döbbenetes ez az elem.”

Az Echo TV-t és saját magát mentegeti a Pesti Srácok

„A PestiSrácok.hu-t vádolja és az Echo TV süllyedését vizionálja a jereváni rádió szintjén erőlködő jobbikos szennylap, a Zsúrpubi.hu. A portál szokásához híven ezúttal is egy olyan „ütős” cikkel próbál kimászni a netes médiavilág latrinájából, amelynek néhány ismert tényen kívül egyetlen szava sem fedi a valóságot. A korábban a fideszeseket vízfejűnek és szellemileg visszamaradottnak nevező Zsúrpubi ugyanis óvodás szinten arról találgat a posztjában, hogy a PestiSrácok újságírói és a Tutiblog bloggerei miatt távozott a televíziótól Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes és Mentes Katalin hírigazgató. Lázálmuk szerint az Echo TV-re a politika erőltette rá portálunk „génállományát”, és mi „megszégyenítettük” a tévé vezetőségét. A PestiSrácok.hu szerkesztősége csak azelőtt áll értetlenül, hogy a Zsúrpubi miért hagyta ki a ziccert, hogy a cikkben megszólaltassa Simicska Ádámot, és az oligarchacsemete kifejtse, ezekért a bűneinkért hogyan vágná le milliméterenként a nemi szerveinket… Szintet lépett a jobbikos lakájmédium, fake news level 1000!”

A 888-nak nem tetszik Kálmán Olga stílusa

„Az én szeretve tisztelt olvasóim előtt nem titok, hogy amikor csak időm engedi, mindig meg szoktam tekinteni a hazai balliberális televíziózás állatorvosi lovát: Kálmán Olgát. Olga asszony hétköznap esténként szokott bemutatót tartani abból, milyen is a függetlenobjektív újságírás a haladók alternatív univerzumában, és ha már ott van, gondoskodó szeretettel meg is ássa a ballib ellenzék és a Jobbik nevű napraforgópárt sírját is. (…)

Kálmán Olga, ha bármilyen jobboldali elhajlásszagot érez a levegőben, azonnal előkapja öltözőjében rejtegetett ávós kabátját, és olyan vérengzést rendez, hogy az érzékenyebb lelkű gyakornokok ilyenkor ájultan esnek össze a takarásban.

Olga csak kérdez.

De hogy?

Hogy került a képe egy fideszes plakátra???

A kérdésre válaszoljon!

Hogy került a képe Hollik István plakátjára???

Ne beszéljen mellé!!!

(Eközben valahol felsír, majd nyugdíjba vonul egy észak-koreai vallatótiszt.)”

Kálmán Olga a Magyar Időktől is megkapta a magáét

„Abban a pillanatban, ahogy Lévai Katalin bejelentette, hogy pártja a Lendülettel Magyarországért kilép a Válasszunk! 2018 nevű formációból, és azt merészelte nyilatkozni, hogy mind a 106 egyéni körzetben külön szeretne jelöltet állítani azonnal az ellenzék célkeresztjébe került.

A Simicska-féle tv kérdezőgépe, a televíziózás Anna Pavlovája, Kálmán Olga szinte önkívületi állapotba kerülve vonta kérdőre, hogy irgum-burgum, hogy képzeli, hogy külön indul.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..