Bréking nyúz, február 14. – Tudósítás egy másik valóságból

0
686

Végtelen hosszúságú leaddel felvezetett írásban “mutatja be” Karácsony Gergely „árulásait” az Origo nevét nem vállaló szerzője, megtudhatjuk, hogy érezték magukat a Pesti Srácok munkatársai a Spinozában, a Magyar Időknek még javaslata is van egy „súlyos nemzeti sorskérdésről”, a 888 szerint a Guardian Soros-propagandát nyom, hiszen bírálta a magyar kormányt, a Ripost pedig fehérnemű-tippeket ad Valentin-napra. Lépjen be a kormánysajtó alternatív valóságába!

Az Origo névtelen szerzője összeszedte Karácsony Gergely „legcifrább árulásait”

„Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, hasonlóan jobbikos kollégájához örökösen keresi az útját, és mindig úgy forog, ahogy az aktuális érdek – azaz a pénz és hatalom megszerzése – azt megkívánja. A Pesti Srácok által megkeresett pszichológus azt mondta, hogy Karácsony az egoista politika megtestesítője, minden csak a saját karrierjéről szól, és nem törődik sem a szövetségesekkel sem a választókkal. Utóbbi egy miniszterelnök-jelölt esetén kicsit problémás. Karácsony bár “kifelejtette” önéletrajzából, az Origo megtudta, hogy 2006-2009 között, tehát a Gyurcsány-érában a Miniszterelnöki Hivataltól több mint 21 millió forint megbízást kapott családi vállalkozásán, a Social Report Bt.-n keresztül. Mindeközben az álláshalmozó Karácsony a Medián kutatási igazgatója is volt, amely cég, hogy, hogy nem szintén a Miniszterelnöki Hivataltól – Karácsony másik munkahelyétől – kapta a legtöbb megbízást, több mint 700 millió forintot. Ezek után nevetségesen hatott, hogy Karácsony az egykori munkaadóját, Gyurcsányt kritizálta, hiszen végigasszisztálta annak országrontó tevékenységét, és keresett is abból busásan. 2009-ben aztán átigazolt a Gyurcsányt feljelentő LMP-be, és szembeköpte egykori gazdáit. Majd újra visszatért hozzájuk 2014-ben, eljátszva, mintha ez nehezére esett volna. Ekkor épp az Együtt-PM szövetség színeiben. Így elárulta az LMP-t is, hogy ezzel polgármester lehessen Zuglóban. 2017-ben aztán keresztüllépett az Együtt-ön is, hogy Botkát hátbadöfve végül az MSZP miniszterelnök-jelöltje lehessen. Szép történet. Soros György kedvencének útja Gyurcsány milliótól az LMP-n és más pártcsoportokon át az MSZP-ig és az MSZP végképp esélytelenné tételéig. Egy még baloldali mércével mérve is elképesztően köpönyegforgató politikus karrierje.”

A Pesti Srácok sajátosan számol be Juhász Péter beszélgetéséről

„Megint kicsit közelebb kerültünk Juhász Péter finoman cizellált lelkének és csak a Puffin adta erőhöz mérhető, mindent legyőző akaratának megértéséhez. Rangos Katalin kérlelhetetlen, Vona Gáboron edzett keresztkérdéseinek tüzében Juhász megnyílt, kitárulkozott a Spinoza ház közönségének, ennek köszönhetően megtudtuk, hogy noha szeretne, de mégse mesélhet viharos szerelmi életéről, új függősége a portálunk, amit minden második mondatában megemlített, valamint ő Magyarország első számú megélhetési sértettje.”

A Magyar Idők harcosan kiáll a Stop Soros csomag mellett, sőt, még javaslatai is vannak

„Természetesen demokrácia van, szólás- és véleményszabadság. Lehet mást gondolni a bevándorlásról, mint amit a többség jónak lát. De ennek a súlyos nemzeti sorskérdésnek az esetében engedélyt kell kérni, és nemzetbiztonsági vizsgálaton kell átesni, ha a törvény hatályba lép. A szavazásnál az is ki fog derülni, ki melyik oldalon áll, hiszen a csomag egyes pontjai kétharmados támogatást igényelnek, világos színvallásra kényszerítve ezzel minden ellenzékit.

És borítékolható, lesznek, akik ellene szavaznak majd. Soha nem fogjuk megérteni őket, de tudomásul kell vennünk, hogy élnek közöttünk, akik kevert népességű, úgynevezett nyitott társadalomban kívánnak élni, ahol egyáltalán nincsenek határok, és értelmüket vesztik az olyan fogalmak, mint nemzet, haza, szülőföld. Hogy a különböző vallások, kultúrák együttélése se járjon konfliktusokkal, azokat az ateizmus erőszakos terjesztésével akarják egyszerűen felszámolni. Emlékezzünk csak a DK-s Vágó István minapi kirohanására! Hatalmas összegeket, óriási energiákat fektetnek be céljaik elérése érdekében. A kormányt támogatók joggal várnak el azonos erejű fellépést velük szemben.

Egyébként úgy vélem, Sorost ideje lenne eltiltani a magyar és az európai közügyektől.”

A 888 szerint, ha valaki a magyar kormányt bírálja, az csak Soros-propagandista lehet

„A hazai Soros-médiumok általánosságban véve inkább infantilis bagatellizálással próbálják a szőnyeg alá söpörni a problémát, a Guardian azonban szintet lépett, és úgy döntött, politikai indíttatásból a tőzsdespekuláns legnagyobb kritikusa, Magyarország ellen fordul.

S mitől olyan biztos, hogy politikai támadásról van szó?

Nos, ugyanazon a napon, hogy Orbán Viktort betámadta a lap, olyan kristálytiszta Soros-propagandát tolt, hogy a baloldali politikai indíttatás a támadás mögött csak annak nem egyértelmű, aki maga is a tőzsdespekulánstól kapja a pénzét.”

Végre megint vannak életmód-tanácsai a Ripostnak, ezúttal Valentin-napra

„Csábítsd el a párod idén Valentin-napon is! Ne törd sokáig a fejed, mivel lepd meg a kedvesed, vegyél egy igazán szexi, vörös, dögös fehérneműt magadnak! Legyél benne Te az ajándék, és fergeteges lesz az este! Mutatjuk a legszebb darabokat, amelyektől nem csak a szerelmesek ünnepén örülnek meg a férfiak.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .