Bréking nyúz, december 19. – Tudósítás a másik valóságból

0
609

A trágár és alpári Simicska, civil szervezetek=bevándorlásszervező irodák, értelmezhetetlen célzattal oda helyezett botok és Európa egyik leghírhettebb (sic!) szélsőjobboldali szerveződése a mai brékingben.

Origo: Teljes a csőd a Magyar Nemzetnél: mindenki menekül

„Teljes az anyagi csőd a Magyar Nemzetnél, a legfrissebb hírek szerint a lapigazgató és több újságíró is felmondott. Simicska Lajos lapjánál csak a legbizalmasabb emberei maradnak, a többieknek úgy tűnik már túlságosan sok a Jobbik- és Havas Henrik-propaganda. A Simicska-médiabirodalom csak idén több mint hárommilliárd forintos veszteséget termelt, és ezért a trágár és alpári üzletember maga is menekülne, szeretné minél hamarabb eladni a portfólióját. …

A távozások egyértelmű következményei annak, hogy csődközeli helyzetben van a Magyar Nemzet, az újságírók menekülnek. Mint arról korábban beszámoltunk, a novemberi átszervezés mögött egyértelműen az állhat, hogy milliárdos anyagi veszteségeket okoz Simicskának a médiabirodalma fenntartása, ezért lépnie kellett, mivel gyakorlatilag csődközeli helyzet alakult ki. …

Ezzel párhuzamosan az Index-ben is változások történtek. Nyilvánvalóan rájuk is a teljes Jobbik-szolgálat vár. Az alapvetően baloldali elkötelezettségű egykori Napló-riporter és a Gyurcsány-kormány alatt köztévé-vezető Pusztay András ugyanis távozott, helyette a Port.hu kevésbé finnyás vezetője érkezett.”

Pesti Srácok: Szita Károly: Soros bevándorlásszervező irodákat gründol a magyar városokban

“Újabb összefogásra buzdítja a felső korlát nélküli betelepítési kvóta ellen a magyarországi polgármestereket Szita Károly. A Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerint a Soros György által felajánlott több százezer dollárból létrehozandó hazai civil szervezetek valójában bevándorlásszervező irodák, amelyek tevékenysége ellen a településvezetőknek együtt kell fellépniük.

Egyeztetést kezdeményezett a magyarországi polgármesterekkel a Soros-terv, illetve az illegális bevándorlás jelentette, a hazai településekre leselkedő veszélyek miatt Szita Károly. …

A Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke kifejtette: a polgármesterek legfontosabb feladata, hogy rendet és nyugalmat biztosítsanak az általuk irányított településeken. Mindez szerinte most veszélybe került, mivel a bevándorlásszervező irodák működése esetén megszűnne a mindennapok biztonsága. Szita Károly a fentiek miatt azt kezdeményezte, hogy a hazai polgármesterek fogjanak össze, és az egy évvel ezelőtti demonstratív álláspontjukhoz hasonlóan utasítsák el a kötelező betelepítési kvótát.”

Magyar Idők: Pilátus a krédóban

“Nemrégiben szerzett Szanyi Tibor néhány mosolygós pillanatot azoknak, akik figyelik tevékenységét a Facebookon. A szocialista politikus ugyanis hiányolta az Országház előtt felállított betlehemből a kis Jézust, felháborodását világgá is kürtölte. Pedig advent idején épp azt várjuk, hogy megszülessen a Megváltó, oka van, hogy üres a jászol, amely egyáltalán nem politikai ügy. …

Szanyi Tibornak a saját szempontjából igaza van. Neki a körítés számít. Ő ezt ismeri, ahogy annyi ember a hazában, és annyian Európában s világszerte. A nyugati kereszténység által elfoglalt területen, ahol a sok karácsonyfa kiűzte Jézust a jászolból, s a jászol maga is eltűnt a csillogó szerpentinek, fagyöngyök meg az amerikai filmekből ismert görbe alakú, teljesen értelmezhetetlen célzattal oda helyezett botok tömege alatt. Nincs jászol, se Mária, se az ázó-fázó pásztorok, se ajándékot hozó királyok.”

888.hu: Muszlimok miatt kellett eltávolítani egy karácsonyfát egy közösségi házból Dél-Tirolban

„Azzal indokolták a botrányos döntést, hogy figyelembe akarták venni a muszlim ünnepeket.”

Lokál: A Huffington Post a Jobbikkal illusztrálja az antiszemitizmust

„Terjedelmes cikkben foglalkozik a Hoffington Post az európai antiszemitizmussal, illetve azzal a tendenciával, mely szerint egyre több európai országban erősödik a jobboldal.

A Post szerint az európai zsidó közösségek két tűz köze kerültek, ugyanis amíg az egyik oldalon az iszlamistáktól kell tartaniuk, a másik oldalon a szélsőjobboldali erőktől, amelyek antiszemiták és rasszisták is lehetnek.

Itt jön a képbe a Jobbik, amelyre a lap egy egész bekezdést szán. Emlékeztet, hogy jövőre több mint 20 országban járulnak az urnák elé a választópolgárok és a zsidóknak tudniuk kell felismerni a szélsőjobboldali tendenciákat, bármennyire is megpróbálják azt elrejteni. Példaként említik Vona Gábor pártját, amely szerintük „Európa egyik leghírhettebb szélsőjobboldali szerveződése, amely cukiság offenzívába kezdett az elmúlt évben.” (Az elírás az eredeti cikkben található.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .