120 perc – 2018. január 24. 16:00

0
737

Trumpot is kihallgatná a vizsgálóbizottság

A Robert Mueller vezette bizottság, amely azt vizsgálja, hogy az oroszok mennyire avatkoztak bele az amerikai elnökválasztásba, ki akarja hallgatni Donald Trump elnököt is. Arra kíváncsiak, hogy visszaélt-e hatalmával és akadályozta-e a vizsgálatot. (Washington Post)

MSZP: A Stop Soros egy újabb, többmilliárdos hazugság

A párt szerint a Fidesz nem csak az 1300 menekült befogadásáról hazudott, hanem a Stop Soros törvénycsomagról is, hiszen a fideszes EP-képviselők is megszavaztak egy javaslatot, ami felszólítja a kormányokat, hogy működjenek együtt a menekülteket támogató civil szervezetekkel. (FüHü)

Jobbik: Fel kell függeszteni a Paks II beruházást

A párt közleményben szólítja fel a kormányt, hogy „ne kezdjen kampány ízű látszat munkálatokba” a Paks II beruházás kapcsán, az atomerőmű ugyanis biztonsági kockázatot jelent. (FüHü)

Megkezdődött az influenzajárvány

A megbetegedések száma átlépte a járványküszöböt, a figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján az országban egy hét alatt 32,7 százalékkal többen, 16 850-en mentek influenzaszerű tünetekkel orvoshoz. A Fejér megyei kórházakban már látogatási tilalom van. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .